Промо набір Качконіс Рідненький (укр.) Lord of Boards LOB2203UA1


Виробник: Lord Of Boards
Модель: pi LOB2203UA1
Наявність: На складі
80
Купити

Опис

Промо набір Утконос Родненький (укр.) - це додатковий комплект карт для настільної гри Утконос (укр.), який містить 15 прикметників та 15 іменників із споконвічно українським духом. Цей набір допоможе заграти новими фарбами у патріотичному стилі та додасть особливу нотку патріотизму у гру.

До складу базової гри входить 150 прикметників та 120 іменників, які гравці намагаються поєднати, щоб створити унікальні поєднання слів. Ретельно продуманий набір комбінацій слів може заграти новими фарбами в патріотичному стилі разом із додатковим комплектом карток Промо набору Утконос Родненький (укр.).

Додавши карти доповнення до відповідних базових колод гри Утконіс, ви зможете проводити своїх туристів по непередаваним поєднанням прикметник-іменник. Також рекомендується додати до колод слова карт з Промо набору Утконос Молодіжний (укр.) і не відставати від сучасного сленгу.

Промо набір Каченос Ріденький (укр.) призначений для власників базової гри, які хочуть внести різноманітність та особливу нотку патріотизму у свої вечірки та сімейні вечори. Грайте в красиві словесні ігри рідною та найкращою у світі мовою!

Характеристики

Вік
Вік 8+