Конструктор з міні-цеглинок Вілла Прованс (71146)


Виробник: Країна замків та фортець
Модель: esk 71146
Наявність: На складі
950
Купити

Опис

Відкрийте світ творчості з керамічним конструктором "Вілла Прованс" від Країни замків та Фортець!"

Вишуканий дизайн, архітектура, що надихає, і безмежні можливості творчості – все це ви знайдете в нашому керамічному конструкторі "Вілла Прованс". Що складається з 600 керамічних цеглинок, цей набір запрошує вас у захоплюючий світ будівництва, де кожна деталь – крок до вашої власної майстерні.

Простота та задоволення: Збір "Вілли Прованс" - це не тільки будівництво, але й захоплююча подорож. Детальна інструкція, включена в набір, зробить процес легким та захоплюючим, навіть для найменших будівельників.

Легко перетворюйте і творіть: Інноваційний клей ПВА забезпечує міцне з'єднання, легко розбирається під впливом теплої води. Таким чином, ви можете перетворювати та змінювати свої твори стільки разів, скільки захочете!

Розвивайтеся разом із Країною замків та Фортец: "Вілла Прованс" не тільки про будівництво. Це можливість розвивати творче мислення, покращувати навички та надихатися своїми проектами. Рекомендований для дітей віком від 5 років, але, звичайно ж, не обмежується віком!

Безпека у пріоритеті: Зроблено з любов'ю та турботою, але пам'ятайте: через дрібні деталі, набір не підходить для дітей до 3 років. Ваш спокій та безпека – наш пріоритет.

Оживіть свою творчість з "Вілла Прованс" - замовляйте зараз і створіть свій унікальний світ!

Характеристики

Вік
Вік 5+
Якості, які розвиваються
Якості, які розвиваються дрібна моторика, фантазія, просторове мислення, історичні та архітектурні пізнання