Рамка-вкладиш Монтессорі з дерева Ферма Hega - hega 038


Виробник: Hega
Модель: hega 038
Наявність: На складі
1 042
Купити

Опис

    Гра-набір вкладишів «Ферма». Це повноцінна планшетка на 18 пазів, глибиною 0,7 см для кожної тварини + 18 ігрових повноцінних фігурок.

   Фігурки зроблені з цільного дерева - вільха. Кожна фігурка пофарбована з усіх боків. Розпис художня, ручна, нанесена з двох сторін, на дні фігурка має товарний знак ТМ «HEGA». Фігурка призначена і для сюжетно-рольової гри і для складання в планшетку в паз, відведений для кожної окремої фігурки, а найголовніше це конструктор. Попросіть малюка встановити одну фігурку на іншу. Це зовсім не важко, так як кожна фігурка товщиною 1,5 см. Це завдання прекрасно розвиває тактильні навички вашого малюка, також це розвиток координації рухів і умінь управління своїми пальчиками. Це іграшка відповідає вимогам сучасних методик раннього розвитку дитини.


    У наборі живуть тварини - мешканці ферми України. Майже в кожній сільській хаті є все 18 тварин. Саме з них починається добре і щасливе дитинство кожного малюка.


   З 6 місяців ми стежимо і вчимося озвучувати кошенят і собак. Потім пісеньки і потешки з курочками і качечка, масажі з гусочку, потім поїли як поросята «перший досвід роботи з ложкою», заревли як телята і, нарешті, заснули як кошенята. Це не просто гра, це іграшка яка росте разом з вашим малюком, дорослішає разом з ним і завдання по ній також ростуть і ускладнюються.


   Спочатку це гризун і один-помічник з поїдання каші, потім пазл-вкладиш, а потім кожен окремий один зі своїм ім'ям і цікавою маминої історією.


    Легко вчиться з ТМ «HEGA»!



Виробник: Hega

Країна виробник: Україна

Матеріал: Дерево

Довжина: 380.0 (мм)

Ширина: 240.0 (мм)

Висота: 30.0 (мм)

Вага: 750 г

Характеристики

Стать дитини
Стать мальчик;девочка
Вік
Вік 3+
Якості, які розвиваються
Якості, які розвиваються дрібна моторика, фантазія, просторове мислення