Дерев'яна рамка-вкладиш Viga Toys Спецмашини (56439) - afk 56439


Виробник: Viga Toys
Модель: afk 56439
Наявність: Нет в наличии
354
Купити

Опис

    Всі деталі рамки-вкладиша Viga Toys Спецмашини (56439) зроблені вручну і ідеально підходять для маленьких ручок. Завдяки товщині 15 мм фігурки тварин можна ставити вертикально і використовувати в якості окремих іграшок.


Вік дітей: від 18 місяців

Матеріал: дерево

Розмір упаковки: 3 х 27 х 30 см

Вага: 0,6 кг


    Маючи більш ніж двадцятирічний досвід і спеціалізуючись на виготовленні дерев'яних іграшок, VIGA неухильно зростає. VIGA є торговою маркою, зареєстрованою в 2003 році для наших дерев'яних іграшок. Це набір наших найбільш популярних на ринку іграшок плюс найостанніші нові розробки. Щороку VIGA розробляє багато нових продуктів, щоб збагатити колекцію іграшок VIGA. Натуральні, безпечні освітні та розважальні - ось що є візитною карткою іграшок VIGA. Головний пріоритет Viga Toys- безпеку і якість іграшок. Viga Toys гарантує, що фарби і чорнило на іграшках не токсичні, і всі іграшки, які робить Viga Toys, відповідають стандартам безпеки EN71 і ASTM для іграшок.

Характеристики

Стать дитини
Стать мальчик;девочка
Вік
Вік 18мес+
Якості, які розвиваються
Якості, які розвиваються увага, сприйняття простору, інтелектуальний розвиток, дрібна моторика, пам'ять, власне мислення, емоційне благополуччя