Ранець Silky Soft Collection для учениць початкової школи, об'єм 17 л - ves 1725B


Виробник: ТМ Tiger
Модель: ves 1725B
Наявність: Нет в наличии
1 193
Купити

Опис

    Дитині, якій набридли сірі тони і відтінки, напевно сподобається яскравий, оригінальний ортопедичний шкільний ранець фіолетового кольору з серії Silky Soft Collection від торгової марки Tiger.

    Яскравий, що приковує до себе увагу з першого погляду, він як не можна краще підійде для любителя перебувати в центрі уваги. Але цікавий, нетиповий зовнішній вигляд рюкзака - не найголовніше його гідність. В першу чергу, вибираючи даний аксесуар, батькам необхідно знати, що він виконаний з турботою про учня. Про це свідчать ортопедична, ущільнена, вентильована спинка, м'які, широкі лямки, пластикове дно, м'яка ручка для комфортного перенесення рюкзака в руці і багато іншого. Усередині ранця - містке відділення, в якому зручно переносити необхідні зошити і підручники. Зовні є кишені на блискавці, для зберігання дрібниць.

    Ще однією важливою перевагою шкільного аксесуара з колекції Silky Soft є міцний, водовідштовхувальний матеріал, з якого він виготовлений. Завдяки поліестеру внутрішньо вміст ранця надійно захищене від намокання навіть в сиру, дощову погоду.

Вік: від 6 років

Матеріал: поліестер

Розмір відділення: 35х37х23 см

Характеристики

Вік
Вік 6+