Розвиваючий музичний ігровий бізікуб 5 в 1 Top Bright Курча


Виробник: Top Bright
Модель: top b 120378
Наявність: На складі
 1 353  1 299
Купити

Опис

Шукаєте захоплюючу іграшку, яка не тільки розважить вашого малюка, а й стимулює його розвиток? Представляємо вам музичний сенсорний барабан 5 в 1 від Top Bright – ідеальний вибір для маленьких музикантів та дослідників!
Цей дивовижний інструмент складається із п'яти різних ігрових поверхонь, кожна з яких пропонує унікальні головоломки та рухливі елементи. Ваша дитина буде в захваті від звукових та світлових ефектів, які додають додаткову родзинку до ігрового процесу.
Однак музичний сенсорний барабан 5 в 1 – це набагато більше, ніж просто іграшка. Він стане чудовим інструментом для розвитку навичок зорового сприйняття, координації очей та дрібної моторики. Ваш малюк активно тренуватиметься, граючи з цим веселим і барвистим кубом музики.
Для роботи музичного сенсорного барабана 5 в 1 будуть потрібні батареї, які не включені в комплект. Однак цей невеликий недолік анітрохи не применшує його приголомшливих можливостей та переваг.
Розміри музичного сенсорного барабана 5 в 1 складають 20.6х22х21.5 см, що робить його зручним та компактним для використання вдома чи у поїздках.
Придбайте музичний сенсорний барабан 5 в 1 від Top Bright вже сьогодні та подаруйте вашій дитині захоплюючий години музики, ігри та розвитку!

Характеристики

Вік
Вік 18міс+
Якості, які розвиваються
Якості, які розвиваються крупна моторика, координація рухів, гнучкість кисті, окомір, посидючість, концентрація уваги