Самоскид Черепашка Melissa & Doug (MD6272)


Виробник: Melissa Doug
Модель: MD6272
Наявність: На складі
750
Купити

Опис

    Яскравий та якісний самоскид серії «Черепашка» від торгової марки Melissa & Doug стане справжнім помічником для вашої дитини, з ним ваш малюк зможе перевозити камінці та пісок, улюблені іграшки. Машинка допоможе провести час весело та з користю.
      Самоскид яскраво зеленого кольору виготовлений із високоякісного, безпечного та міцного пластику, який стійкий до вицвітання. Іграшка відповідає усі європейським стандартам. Самоскид легкий та практичний, він відмінно підійде для маленьких діток, яким так подобається грати в пісочку, щось перевозити та складати. Таку іграшку можна брати в поїздки та подорожі, дитина не нудьгуватиме.
      Виріб оброблений ретельно та акуратно, у нього немає гострих кутів та країв, дитина не зможе завдати шкоди своєму здоров'ю. Веселіться разом із такою забавною іграшкою від торгової марки Melissa & Doug.
Оригінальна назва: Tootle Turtle Dump TruckРозмір упаковки: 15 х 20,3 х 21,6 смОсновний матеріал: пластикВага в упаковці: 454 гВік від: 2 років

Характеристики

Стать дитини
Стать мальчик
Вік
Вік 2+
Якості, які розвиваються
Якості, які розвиваються сообразительность, внимательность, координация движений, самостоятельность, логическое мышление