Щипчики-ложки Learning Resources


Виробник: Learning Resources
Модель: TFK 0002
Наявність: На складі
139
Купити

Опис

Інтуїтивно зрозумілі, ці пінцети відмінно підійдуть для найменших. Як правило, малюкам складно з ходу зрозуміти принцип фіксації предмета за допомогою звичайного пінцета. Коли малюк бере в руку "Пінцети-ложки", він рефлекторно стискає їх в долоньці, і пінцет зачиняються! Моментальний ефект - це якраз те, що так подобається маленьким дослідникам! Пінцети ідеально підходять для фігурок для сортування.

  • За допомогою щипців у дитини вдосконалюється хапальний навик - основний навик в дрібній моториці. Одночасно це і підготовка руки до листа.
  • Відмінно підійде для дітей, у яких алергія на певні матеріали: за допомогою щипчиків, пінцетів і піпетки можна брати і рухати будь-які предмети.
  • Допомагає малюкові розвинути зорово-рухову координацію (візуально-моторна інтеграція)
  • "Пінцети-ложки" відмінно підійдуть для ігор з сипучими наповнювачами.

Ціна вказана за 1 шт. Колір в асортименті.


* Відповідає затвердженому переліку засобів навчання та обладнання навчального і загального призначення для навчальних кабінетів початкової школи, в рамках концепції Нової української школи в загальноосвітніх навчальних закладах I ступеня згідно Наказу Міністерства освіти і науки України від 13.07.2017 р .. №1021 та розпорядження Кабінету Міністрів України від 14 грудня 2016 №988-р «Про схвалення Концепції реалізації державної політики у сфері реформування загальної середньої освіти« Нова українська школа на період до 2029 рр.»

Характеристики

Стать дитини
Стать мальчик;девочка
Вік
Вік 2+
Якості, які розвиваються
Якості, які розвиваються концентрация внимания, мелкая моторика, логика, память, воображение