Сімейний надувний басейн Intex Easy Set 183х51 см (28101) - mpl 28101


Виробник: INTEX
Модель: mlt 28101
Наявність: На складі
1 224
Купити

Опис

Наливний сімейний басейн Intex 28101 Easy Set займе у Вашому саду трохи місця. Ваша сім'я зможе скупатися і освіжитися у спекотний літній день. Басейн має невеликий розмір та невисокі борти, що робить його ідеальним для веселих дитячих ігор. Стінки басейну підтримуються за допомогою надувного кільця. У міру заповнення басейну водою, кільце піднімається. Встановлення басейну не потребує особливої підготовки майданчика. Можна встановити басейн на будь-якій зручній рівній ділянці. Попередньо приберіть сміття та гострі предмети (камінці та гілочки). Чаша басейну виконана із трьох шарів високоякісного матеріалу. 2 шари із міцного вінілу. Шар високоміцного поліестеру, що дозволяє витримувати стінам високе навантаження. У басейні можуть бути одночасно кілька людей. На відміну від природних водойм, у басейні вода завжди чиста. Мама може не перейматися здоров'ям малюків.
Рекомендуємо цю модель надувного басейну як найпрактичнішу модель. Зручний розмір басейну дозволяє в ньому розміститися двом дорослим або кільком малюкам. Найкраща ціна за надувний басейн об'ємом 900л.
Особливості сімейного басейну Intex 28101 Easy Set:
  • вік: від 3 років;
  • об'єм: 900 л;
  • зливальний клапан: так;
  • розмір: 183х51 см;
  • глибина: 51 см;
  • вага: 3,5 кг.
        Придбати Сімейний надувний басейн Intex Easy Set 183х51 см (28101) Ви можете у нашому інтернет магазині розвиваючих іграшок "IQgra", просто натиснувши на кнопку "купити", після чого з Вами зв'яжеться наш менеджер для уточнення всіх деталей замовлення. Наш магазин надає Вам можливість оплати при доставці додому кур'єром у Дніпрі, а також самовивіз. Ми здійснюємо доставку до всіх регіонів України, у тому числі післяплатою.

Характеристики

Стать дитини
Стать мальчик;девочка
Вік
Вік 2+
Якості, які розвиваються
Якості, які розвиваються общее физическое состояние