Сенсорна іграшка Антистрес Вічна Пупирка Сімпл Дімпл Simple Dimple


Модель: Simple Dimple
Наявність: На складі
230
Купити

Опис

Сенсорна заспокійлива нажимная іграшка Dimple - це нове відкриття серед антистрес іграшок в 2022 році! Не знаєте, що придбати в подарунок вашій дитині від року до трьох років? Хочеться подарувати щось миле і класне, але при цьому корисне і довговічне? Тоді Великий Симпл Дімпл - це те, що вам підійде.Великий Дімпл в жорсткій рамі складається з 5 різнокольорових бульбашок, 6см, 5см, 4 см, 3 см, 2 см, які вдавлюються невеликим натисканням, видаючи при цьому гучний приємний бавовна. Із серії антистрес Pop It, великий Dimple має самий гучний хлопок.
Пам'ятайте ту саму пухирчатою плівку з дитинства? А тепер уявіть, що вона стала нескінченною і бульбашки можна лопати знову і знову, "Вічна пупирка"POP IT це сенсорна розвиваюча іграшка дітям від 1 року. Іграшка цікава для будь-якого віку навіть малюкам від 1 року. Безпечний харчовий силікон дозволяє мити іграшку. За допомогою Поп Іт можна вивчати кольору. Маленьким пальчикам сподобається натискати на кнопки, тим самим тренуючи координацію і дрібну моторику. Тактильна сенсорна іграшка м'яка на дотик. Гіпоалергенна гра виконана з харчового силікону і абсолютно безпечна для дітей.Поп ит це тактильна заспокійлива нажимная іграшка. Ця іграшка незамінна для поїздки на море з малюком 2-3-4 років. Не забудьте її взяти з собою в автоподорож, в літак, в поїзд. Ця гра в дорогу не займає багато місця, не б'ється, не ламається, легко миється і головне надовго відволікає малюка від далекої дороги.POP IT це логічна гра на швидкість для дітей від 4-6 років. Bubble Famly Games. POP IT також можна влаштувати різні ігри, які сприятимуть розвитку у малюка дрібної моторики, уваги, мислення: ⠀POP IT ⠀ Райдужний силіконовий антистрес для підлітків і дорослих. Fidget Antistress. Вона допоможе заспокоїтися дітям і дорослим. Така іграшка не тільки знижує рівень стресу, але і допоможе без нудьги провести час в чергах. ⠀⠀Така Ігри для малюків⠀Натисніть одним або двома пальцями на бульбашки. діти можуть натискати і називати колір.Гра більше- менше. Попросіть малюка натискати по порядку зростання і по порядку зменшення пупиришек.Накрийте сенсорної іграшкою будь невелику кульку. Вгадай де кулька. Нехай малюк вдавлює по одному бульбашки і знайде де захований кульку.Влаштуйте веселі змагання: змагайтеся на швидкість, хто швидше втисне всі бульбашки!⠀Тактильна сенсорна іграшка м'яка на дотик, виконана з харчового силікону і абсолютно безпечна для дітей.
Матеріал - 100% харчовий силікон.Іграшку можна мити.
Іграшка антистрес розрахована для дорослих і дітей. Вона не має вікового обмеження та підійде, як для дорослих, так і для самих маленьких.
Вічна пупирка може служити іграшкою антистрес, а так же іграшкою для розвитку моторики. Пупирка повністю гіпоалергенна і буде безпечна для вас і ваших дітей.

Характеристики

Стать дитини
Стать хлопчик;дівчинка
Вік
Вік 3+
Якості, які розвиваються
Якості, які розвиваються дрібна моторика, тактильні відчуття