Сенсорний тактильний тренажер для рук та ніг з підставкою Hega


Виробник: Hega
Модель: hega 258
Наявність: На складі
1 774
Купити

Опис

Сенсорний тактильний тренажер для рук та ніг вражає своєю функціональністю та неповторним дизайном.

Цей тренажер виводить тренування та корекційні заняття на зовсім новий рівень – інтуїтивно-зрозумілий та розвиваючий.

Кожен окремий елемент може бути використаний та модернізований залежно від функціонального призначення. Без додаткових налаштувань, вимірювань та змін ми легко змінюємо зону використання без зміни положення дитини.

Висока якість матеріалу, його екологічність та функціональне виконання – все це гарантує результат. Закруглені поверхні, безпечні кріплення, правильні форми - все це відповідає високим гігієнічним вимогам для використання при фізіотерапії, ЛФК та інших заняттях спортивно-ігрового характеру.

Підставка забезпечує вільний доступ, можливість швидкої заміни, одночасне використання кількох тренажерів та навіть самостійний вибір для дитини. Довжина кожного тренажера дозволяє одночасне встановлення обох рук або ніг, що сильно розширює можливості застосування (окремі поступальні рухи або одночасні синхронні рухи).

Форма тренажера дозволяє його використання на різних ділянках тіла. Це позитивна особливість даного тренажера робить його унікальним та суперефективним для роботи реабілітологів, психологів та масажистів.

  Склад набору: дерев'яна підставка 290х130х80мм, 6 тренажерів з різними тактильними поверхнями завдовжки не менше 250 мм.

Характеристики

Вік
Вік 3+