Настільна гра Geekach Games Шерлок. Середньовіччя. Купець (Sherlock Mittelalter: Der Kaufmann von Kastilien) (укр.) GKCH084MA3


Виробник: Geekach Games
Модель: pi GKCH084MA3
Наявність: На складі
150
Купити

Опис

Гра "Шерлок. Середньовіччя: Торговець" - це третина популярної серії швидких детективних кооперативів "Шерлок". У цій грі гравці повинні розслідувати дивну смерть успішного торговця Ігнасіо Замбрано, що відбувся на ярмарку в королівстві Кастилія, Медіна-дель-Кампо у 1420 році. Хто його вбив? Як? Чому? Гравці повинні встановити обставини його смерті.


Гра підходить для 1-8 гравців і може бути розслідувана як у соло-режимі, так і з друзями чи членами сім'ї. Це цікавий детективний філер, який сподобається як новачкам, так і досвідченим гравцям. У 2019 році гра стала номінантом престижного конкурсу "Spiel des Jahres" (Гра року у Німеччині).


Всі ігри серії "Шерлок" використовують механіку Q System. Прочитавши вступ, гравці отримують певну кількість карток на руку, які вони не можуть показувати один одному. У свій хід гравці можуть викласти доказ або скинути його. Коли всі докази викладені або скинуті, гравці обговорюють доступну інформацію та розмірковують над можливою версією подій.


Гра закінчується, коли гравці визначаться з остаточною версією та дадуть відповіді на запитання. За кожну правильну відповідь гравці отримують 2 очки, а за кожен викладений доказ, що не стосується справи, вони втрачають 1 очко.


Гра "Шерлок. Середньовіччя: Торговець" - це захоплюючий спосіб перевірити свої здібності до розслідування та дедукції. Купуйте її прямо зараз і перевірте свої сили у ролі легендарного детектива Шерлока Холмса.


В коробці

  • 32 картки
  • лист із запровадженням, правилами, питаннями та відповідями


Видавець Geekach Games

Мова Українська

Текст у грі Багато

Час партії 40 – 60 хвилин

Гравців 1 – 8

Вік 10+

Характеристики

Вік
Вік 5+