Шершаві цифри прописні. Методика Монтессорі


Виробник: Svena
Модель: SV шершавые цифры
Наявність: Нет в наличии
490
Купити

Опис

Шорсткі цифри прописні. Методика Монтессорі

Матеріал: ящик з кольоровими дерев'яними табличками, на які наклеєні цифри 0-9 з шорсткою папери.

Мета: пов'язати назви і символи цифр 0-9, познайомитися з цифрами. Підготовка до написання цифр.

Вік: близько трьох років.

Як працювати з матеріалом. Вчитель може спочатку ввести цифри 1-2-3. Порядок цифр дотримуватися не обов'язково. Дитина може сама вибрати будь-яку цифру. Тоді вчитель бере іншу цифру, за формою сильно відмінну від першої. При цьому дитина краще засвоює цифри. Урок в цьому випадку починається в двох обраних цифр. Він кладе дерев'яну табличку перед дитиною і повільно веде по цифрі 1 вказівним і середнім пальцями, повторюючи процес її написання. Він пропонує дитині виконати те ж саме і повторити назву цифри. Точно так же він надходить з цифрами 2 і 3.

    На другий і третій ступенях уроку про найменуваннях вчитель звертає увагу на те, щоб дитина знову провів рукою по цифрі і повторив її назву. Через часте повторне проведення рукою по цифрі запам'ятовується форма і спосіб написання цієї цифри, які зв'язуються з її назвою. Дітям, які хочуть написати цифри, потрібно надати таку можливість. Контроль над помилками. Різниця поверхонь з шорсткою папери і дерева спонукає дитину вести рукою в напрямку написання цифри. Учитель контролює хід дій і назви чисел.


* Відповідає затвердженому переліку засобів навчання та обладнання навчального і загального призначення для навчальних кабінетів початкової школи, в рамках концепції Нової української школи в загальноосвітніх навчальних закладах I ступеня згідно Наказу Міністерства освіти і науки України від 13.07.2017 р .. №1021 та розпорядження Кабінету Міністрів України від 14 грудня 2016 №988-р «Про схвалення Концепції реалізації державної політики у сфері реформування загальної середньої освіти« Нова українська школа на період до 2029 рр.»

Характеристики

Стать дитини
Стать мальчик;девочка
Вік
Вік 3+
Якості, які розвиваються
Якості, які розвиваються обучение счету, память, внимание, знакомство с цифрами