Шкатулка Viga Toys Зубна фея (53911) - afk 53911


Виробник: Viga Toys
Модель: afk 53911
Наявність: На складі
60
Купити

Опис

    У кожної дитини є важливі моменти, що запам'ятовуються. Один з таких - випадання молочного зуба. Для малюка це - ціла подія. Важливо підтримати його і створити гарний настрій. Шкатулка серії Зубна фея бренду Viga Toys допоможе в цьому. Виріб з натурального дерева прикрашено гарним малюнком. Веселий півник завзято поглядає на малюка і запрошує покласти випав зубок в яскраву різнокольорову коробочку. Далі цей скарб відправиться до чарівної Зубний феї, яка подарує дитині приємний подарунок, завчасно підготовлений заповзятливими батьками.

    Виріб відрізняється життєрадісним стилем. Поєднання світлих і веселих відтінків створює гарний настрій і дарує позитивні емоції. З таким аксесуаром дитина буде з радістю чекати випадання зуба, адже добра фея заохочує малюка і радіє разом з ним. Таке придбання сподобатися чаду і допоможе йому впоратися зі своїми дитячими страхами.

Вік: від 3 років

Матеріал: дерево

Розміри: 4х4 см

Комплектація: шкатулка

Виробник: Viga Toys

Характеристики

Стать дитини
Стать мальчик;девочка
Вік
Вік 3+
Якості, які розвиваються
Якості, які розвиваються увага, уява, фантазія, інтелектуальний розвиток, дрібна моторика, власне мислення, емоційне благополуччя