Шнурівка дерев'яна Автокран, Komarovtoys - kom 104


Виробник: KomarovToys
Модель: kom 104
Наявність: На складі
244
Купити

Опис

    Батьки, які піклуються про інтелектуальний розвиток свого малюка, знають про користь розвиваючих іграшок не з чуток. Крім розваги такі іграшки допомагають формувати інтелектуальні здібності, розвивають логічне мислення, розкривають творчі здібності дитини. Такі іграшки слід підбирати відповідно до віку і потребам дитини.
     Шнурівка «Автокран» від виробника KomarovToys - чудовий вибір для малюка, який тільки починає пізнавати навколишній світ і відкривати для себе його закони. Дерев'яна іграшка складається з різнокольорових деталей і шнурка. Завдання дитини - за допомогою шнурівки зібрати машинку з деталей.
    Шнурівка покращує сенсомоторную координацію рухів, удосконалює координацію системи «око-рука», гнучкість кисті, окомір, сприйняття кольорів, посидючість, концентрацію уваги. Шнурівка допоможе підготувати ручку дитини до листа, сприяє розвитку мови. Подаруйте дитині хвилини радості разом з розвиваючою іграшкою «Автокран»!
Вік: від 3 роківМатеріал: деревоРозміри: 14х2х22 смКомплектація: шнурівкаВиробник: Komarovtoys (Україна)Зроблено в: Україна

 

Характеристики

Стать дитини
Стать мальчик;девочка
Вік
Вік 3+
Якості, які розвиваються
Якості, які розвиваються уява, мова і спілкування, соціальний розвиток, дрібна моторика, рішення проблем, логіка