Шнурівка дерев'яна Метелик, Komarovtoys - kom 113


Виробник: KomarovToys
Модель: kom 113
Наявність: На складі
244
Купити

Опис

    Розвиваючі іграшки - це справжні помічники батьків, які піклуються про всебічний і повноцінний розвиток свого маленького чуда. Такі іграшки не просто розважають вашого дитинчати, але також допомагають формувати інтелектуальні здібності, розвивають логічне мислення, розкривають творчі здібності дитини. Існує безліч «корисних» іграшок, підбирати їх потрібно з урахуванням віку і потреб вашого малюка.
     Шнурівка «Метелик» від виробника KomarovToys - прекрасна знахідка для вашого малюка. Така іграшка підійде навіть самим маленьким діткам, які тільки починають пізнавати навколишній світ і відкривати для себе його закони. Іграшка виконана з дерева, складається з різнокольорових деталей і шнурка. Дитині належить з деталей і шнурка зібрати яскраву метелика.
    Шнурівка покращує сенсомоторную координацію рухів, удосконалює координацію системи «око-рука», гнучкість кисті, окомір, сприйняття кольорів, посидючість, концентрацію уваги. Вона допоможе підготувати ручку дитини до листа, сприяє розвитку мови.
Вік: від 3 роківМатеріал: деревоРозміри: 21х2х18 смКомплектація: шнурівкаВиробник: Komarovtoys (Україна)Зроблено в: Україна

 

Характеристики

Стать дитини
Стать мальчик;девочка
Вік
Вік 3+
Якості, які розвиваються
Якості, які розвиваються уява, мова і спілкування, соціальний розвиток, дрібна моторика, рішення проблем, логіка