Шнурівка дерев'яна Конячка, Komarovtoys - kom 137


Виробник: KomarovToys
Модель: kom 137
Наявність: На складі
200
Купити

Опис

    Дерев'яні шнурівки - міцні, приємні на дотик, довговічні та безпечні іграшки. А виконані у формі тварин - з перших секунд привертають увагу, стимулюючи дитячу уяву.    Зі шнурівкою «Конячка» від виробника Komarovtoys малюк отримує не просто відмінний тренажер для своїх пальчиків, але і нового героя для самих різних сюжетів.    Суть гри проста: за допомогою шнурочки з безпечної голочкою потрібно доповнити фігурку своїм візерунком. Щоразу це може бути нова схема, що робить заняття не набридає.    Іграшка виконана з екологічно чистої деревини і покрита безпечними фарбами.
    Шнурування - це не сувора необхідність, а цікава і приємна гра, результатом якої стане розвиток тонких рухів руки, а через це будуть проявлятися успіхи в мовному розвитку.    Навіть якщо карапузові поки важко утримувати свою увагу на якомусь занятті довго, його інтерес до шнурівки буде заснований на перші успіхи.Попадання голочкою в дірочки - досить важке завдання для маленьких пальчиків і нерозвиненою кисті. Але саме ці перші перемоги, підкріплені батьківської похвалою, будуть стимулювати дитину до нових досягнень.
Вік: від 2 роківМатеріал: деревоРозміри: 21х15х0,6 смКомплектація: шнурівкаВиробник: Komarovtoys (Україна)Зроблено в: Україна


Характеристики

Стать дитини
Стать мальчик;девочка
Вік
Вік 2+
Якості, які розвиваються
Якості, які розвиваються уява, мова і спілкування, соціальний розвиток, дрібна моторика, рішення проблем, логіка