Спінер фосфорний Glow in Dark - mlt SP-020


Виробник: A-Toys
Модель: mlt SP-020
Наявність: Нет в наличии
70
Купити

Опис

Фіджет спіннери (оригінальна назва Fidget spinners) також можна назвати тренажером для пальців, антистрес іграшкою. Через їх форму та легку вагу вони безпечні для всіх, навіть дітей.

      Легкий спіннер виконаний із високоякісного пластику з фосфором, що дозволяє йому світитися у темряві. Однією з головних причин, через які були створені ці яскраві іграшки, допомогти людям зосередитися та розслабитися одночасно. Така іграшка буде чудовим тренажером для моторики пальців рук.
      Спіннер легко поміститься у кишені, він компактний. Конструкція хендспіннера неймовірно проста, з боків 3 крила, а всередині знаходиться звичайнісінький підшипник, вся конструкція крутиться навколо нього.
Наш магазин "IQgra" пропонує БЕЗКОШТОВНУ послугу змащування спіннерів силіконом, що збільшує тривалість кручення.
Характеристики:
  • використання підшипників R188
  • розмір: 8x8x1.2 см
  • час обертання: 2 хв
  • рівень шуму: середній шум

       Купити Спіннер фосфорний Glow in Dark Ви можете у нашому інтернет магазині розвиваючих іграшок "IQgra", просто натиснувши на кнопку "купити", після чого з Вами зв'яжеться наш менеджер для уточнення всіх деталей замовлення. Наш магазин надає Вам можливість оплати при доставці додому кур'єром у Дніпрі, а також самовивіз. Ми здійснюємо доставку до всіх регіонів України, у тому числі післяплатою.

Характеристики

Стать дитини
Стать девочка;мальчик
Вік
Вік 3;99
Якості, які розвиваються
Якості, які розвиваються мелкая моторика, координация, тактильные ощущения