Лупа шкільна 70 мм - kanc SMB-70


Модель: kanc SMB-70
Наявність: Нет в наличии
68
Купити

Опис

    Світ складається з дрібних деталей, ретельно розглянути які вам допоможе лупа. Вона практична і зручна у використанні, стане в нагоді як дорослим, так і дітям. Збільшувальні скло в красивій оправі золотистого кольору і має зручну пластикову ручку. Збільшувальне скло має діаметр 70 мм - оптимальний розмір для комфортної роботи. При правильному розташуванні лупи вона допоможе розгледіти невидимі неозброєним оком предмети, дрібний шрифт або деталі малюнків.
    Модель досить компактна, тому з успіхом поміститься в звичайний дитячий рюкзак або навіть пенал. Дитина може брати її на заняття, використовуючи для вивчення географічних карт, різноманітних схем. Вона буде корисна під час фізичних або хімічних досліджень. Лупа не займе багато місця на робочому столі, але при необхідності надасть неоціненну допомогу.
Вік: з 5 роківМатеріал: пластик, скло
* Відповідає Концепції Нової української школи у загальноосвітніх навчальних закладах I ступеня згідно Наказу Міністерства освіти і науки України від 13.07.2017 р. №1021 та розпорядження Кабінету Міністрів України від 14 грудня 2016 р. №988-р «Про схвалення Концепції реалізації державної політики у сфері реформування загальної середньої освіти «Нова українська школа на період до 2029 р.»

Характеристики

Вік
Вік 5+