Будівельні машинки Club Wood 7 машинок


Виробник: Fun Game
Модель: igs 76523
Наявність: На складі
 531  497
Купити

Опис

Ласкаво просимо до дивовижного світу дерев'яних іграшок від "4FUN Game Club Wood"! У нас є незвичайне місце, де справджуються мрії про будівельну спецтехніку. Кожна машинка з нашого набору "Будівельні машинки" має свій неповторний характер і виконує важливі завдання.

Ми знаємо, наскільки важливою є безпека вашої дитини, тому кожна деталь ігрового набору ретельно опрацьована із закругленими краями. Наша іграшка виготовлена з екологічно чистих матеріалів, а всі деталі покриті стійкими та безпечними фарбами на водній основі.

Набір "Будівельні машинки" включає 7 машинок, що представляють різні види будівельної спецтехніки. Ця іграшка не тільки дозволить вашій дитині втілити свої будівельні фантазії, а й розвинути її моторні навички та уяву.

До того ж техніка в наборі оснащена рухомими елементами, що дозволить вашій дитині створювати реалістичні ігрові ситуації. Уявіть, як він збиратиме і розбиратиме будівельний майданчик прямо у своїй дитячій кімнаті!

Розмір упаковки складає 27 см 15 см 5 см, що робить цей набір компактним і зручним у використанні.

Не пропустіть можливість привнести диво та творчість у життя вашої дитини з набором "Будівельні машинки" від "4FUN Game Club Wood". Дозвольте йому познайомитися із захоплюючим світом будівельної спецтехніки і втілити свої найзаповітніші мрії!

Замовте набір "Будівельні машинки" зараз і подаруйте вашій дитині незабутні ігрові пригоди!

Характеристики

Стать дитини
Стать хлопчик;дівчинка
Вік
Вік 3+
Якості, які розвиваються
Якості, які розвиваються логічне і просторове мислення, знайомство з основами геометрії.