Тактильна сенсорна доріжка з підставкою Hega


Виробник: Hega
Модель: hega 256
Наявність: На складі
8 400
Купити

Опис

Призначення - забезпечення розвитку моторики та навичок ходьби на нерівній поверхні, виконання вправ на розвиток рівноваги, розвиток тактильної чутливості ніг, профілактика плоскостопості. Забезпечує глибокий масаж стопи, тренує вестибулярний апарат.

Матеріал виготовлення – дерево.

Навантаження – до 80 кг.

Усі дерев'яні модулі мають різну фактуру та розроблені на глибокий вплив на стопу під різними кутами.

Ця модель запатентована тм "HEGA".

Розробка велася спільно з методистами та реабілітологами Дитячих Центрів Комплексної Реабілітації з урахуванням багаторічного досвіду та запитів спеціалістів. Велику увагу приділено фактурам та поверхням.

Цілісна рамка на модулях, розмір модулів, висота рамок, товщина та цілісність основи, внутрішні компоненти та підставка – все продумано до дрібниць. Кожна деталь ретельно відшліфована, європейський ковролін із гумовою підкладкою, сертифікована гума, ковролін трава – європейський із прошивкою кожного елемента.

Є можливість гігієнічної обробки набору – це головна вимога довгострокового та безпечного колективного використання.

Можливість гігієнічної обробки дуже важлива у карантинний період.

Модулі можуть бути використані для ходьби, для масажу стоп у сидячому положенні дитини (наприклад, при заняттях піщаною терапією, пластилінографією, образотворчим мистецтвом). Підбір фактур та кількість модулів залежить від діагнозу дитини та методики фахівця.

Підставка – унікальний компонент цього набору. Вона дозволяє зберігання на підлозі, на столі та на полицях.

Вертикальне розташування модулів – це компактні розміри та економія простору у кабінеті спеціаліста. Вертикальне розташування – це можливість вибору спеціаліста потрібний модуль без додаткового сортування і перестановки всіх складових.

Склад: модулі – розмір 500х300х25 мм – 6 шт., підставка – розмір 350х300х150 мм – 1шт.

Характеристики

Вік
Вік 3+