Тісто для ліплення Містер Зубастик Play-Doh (MK 1 525) - mpl MK 1525


Виробник: A-Toys
Модель: mpl MK 1525
Наявність: Нет в наличии
334
Купити

Опис

    Набір для ліплення Містер Зубастик або набір доктора стоматолога.
    Чудовий подарунок для дівчинки або хлопчика від 4-х років любителів грати в лікарню. Тепер привчити дитину чистити зуби і навчити не боятися стоматолога стало набагато легше. Подаруйте дитині під час відвідування стоматолога містера зубастика і ваша дитина наступного разу сам попроситься до стоматолога на огляд. Містер зубастик або набір стоматолога - це прекрасний варіант навчити дитину правильно чистити зуби. За допомогою цього набору для ліплення дитина дізнається про захворювання порожнини рота. Набір пластиліну Містер Зубастик ознайомить дитину з фізіологією, вам буде дуже легко пояснити як випадають молочні зуби. Можливо саме цей набір підштовхне вашої дитини до думки стати в майбутньому лікарем-стоматологом.
    Набір стоматолога складається з: об'ємної голови чоловічка з зубами складається з двох частин, формочки для формування зубів з пластиліну, електроінструмент для свердління зубів (бор-машинка), пінцет для виривання зубів, зубної щітки, дзеркальця за допомогою якого лікар робить огляд. У комплекті йде тісто для ліплення 5 баночок: 3 білих, червона і зелена. Тісто для ліплення має аромат топленого молока.
Склад гри:5 баночок з пластиліном5 інструментів, в тому числі бормашинкадзеркало додається окремо від пристосування для формування зубівформочка для виготовлення зубів додається окремоформа голови містера Зубастика змінена і стала більш рельєфноюінструкція     Для роботи необхідні 2 батарейки типу AA / LR6 1.5V, в комплект не входять.

Характеристики

Стать дитини
Стать девочка;мальчик
Вік
Вік 2+
Якості, які розвиваються
Якості, які розвиваються концентрация внимания, моторика, пространственное мышление, сенсорика, усидчивость, фантазия, художественное восприятие