Трактор. Конструктор Build Play Keenway (K11939)


Виробник: Keenway
Модель: SGR K11939
Наявність: На складі
680
Купити

Опис

     Збирати цей яскравий та барвистий трактор Build Play – справжня радість для дитини! Адже з'єднувати всі деталі конструктора дуже просто за допомогою викрутки із набору. Ківш для збирання врожаю на тракторі крутитися під час руху. Ця іграшка сприяє розвитку у дитини дрібної моторики рук, логічного і образного мислення. Іграшка виготовлена з якісних матеріалів та відповідає європейському стандарту якості.
У набір входять: 18 деталей для збирання трактора, яскравий трактор та викрутка з трьома насадками.Розмір упаковки: 26.67 х 14.61 х 17.15 см;Вік: від 3 років.



        Купити Трактор. Конструктор Keenway (K11939) Ви можете у нашому інтернет магазині розвиваючих іграшок "IQgra", просто натиснувши на кнопку "купити", після чого з Вами зв'яжеться наш менеджер для уточнення всіх деталей замовлення. Наш магазин надає Вам можливість оплати при доставці додому кур'єром у Дніпрі, а також самовивіз. Ми здійснюємо доставку до всіх регіонів України, у тому числі післяплатою.

Характеристики

Стать дитини
Стать девочка;мальчик
Вік
Вік 3+
Якості, які розвиваються
Якості, які розвиваються воображение, образное пространственное мышление, конструкторские и творческие способности, логику, внимание, усидчивость, мелкую моторику и слаженность движений рук