Настільна гра Geekach Games Стежки Тукани (Trails of Tucana) (укр.) GKCH068TT


Виробник: Geekach Games
Модель: pi GKCH068TT
Наявність: На складі
650
Купити

Опис

Гра Trails of Tucana - це швидка пригодницька гра з механікою "відкрий та намалюй" ("Flip and Write"). Гравці одержують карту тропічного острова, на якій позначені села, пам'ятки та різні типи місцевості. Кожного ходу мер відкриває дві випадкові карти місцевості, а гравці шукають на своїх картах відповідні клітини та малюють між ними стежки. Якщо ця стежка поєднує села та визначні пам'ятки, гравець отримує очки. Гра триває кілька раундів, перемагає гравець із найбільшою кількістю очок.


Ця настільна гра була випущена у 2019 році та номінована на конкурс "Cardboard Republic Laurel" у 2020 році. Автори гри - норвезькі геймдизайнери Ейліф Свенссон та Крістіан А. Остбі - відомі своїми іграми, такими як "Santa Maria", "The Magnificent", "Capital Lux", "Avenue" та "Kokoro: Avenue of the Kodama".


Гра Trails of Tucana отримала хороші оцінки та відгуки на сайті «BoardGameGeek». Цей гарний малювальний філер ідеально підійде для захоплюючого дозвілля членів сім'ї або друзів і, на думку експерта, розважить як новачків, так і досвідчених гравців.


Гравці можуть вибрати, на якому острові грати - Малій Тукані (2 раунди) або Великій Тукані (3 раунди). Гравець, призначений мером, відкриватиме карти місцевості під час гри. Потім він бере випадкову карту сценарію та оголошує літери на ній, які гравці записують на своїх картах. Мер також викладає сині бонусні картки, а гравці можуть використовувати 1 або 2 червоні бонусні картки для отримання бонусних очок.


В коробці

  • 8 олівців
  • 13 карт сценаріїв
  • 27 карт місцевості
  • 10 синіх бонусних карток
  • 5 червоних бонусних карток
  • 1 блокнот із ігровими полями
  • правила


Видавець Geekach Games

Мова Українська

Текст у грі Мовонезалежна

Час партії 15 – 30 хвилин

Гравців 1 – 8

Вік 8+

Характеристики

Вік
Вік 5+