Тюбінг для снігових гірок Човен для 2 людей, 102х62 см - mlt 170014


Виробник: For Fun
Модель: mlt 170014
Наявність: Нет в наличии
684
Купити

Опис

    Санки надувні Тюбінг Човен для 2 людей For Fun - безпечні високоякісні надувні санки для активного зимового відпочинку для дітей, так і для дорослих. Тюбінг - сучасна заміна санок, по суті, це надувний круг, призначений для спуску по льоду або по снігу. За останні пару років тюбинги стали розвагою номер 1 на всіх гірськолижних курортах. Ватрушка тюбинг безпечний і міцний, зручний в зберіганні і простий у використанні.

    Надувні санки характеризуються як продукт високої якості, це обумовлюється високотехнологічним виробництвом і використанням тільки якісних матеріалів. Санки-ватрушки виготовляються з високоміцної ПВХ-тканини (полівінілхлорид), якісної гуми і лавсанових ниток.

    Морозостійка і надзвичайно міцна гумова камера залишається еластичною навіть при температурі -40. Міцність виробу забезпечується технологій обшивки - деталі з ПВХ-тканини не склеюються, а зшиваються міцною лавсанової ниткою. Якісний ПВХ міцний і витримує низькі температури, його не так просто пошкодити під час використання. Виріб піддається високим навантаженням, і, якщо дотримуватися основних правил експлуатації, тюбінг прослужить вам довгі роки.

    Санки ватрушки зручно зберігати і транспортувати, в складеному стані вони займає дуже мало места. Їх можна взяти з собою на відпочинок, вони легко помістяться в багажнику автомобіля, а невелика вага (3,5-5 кг в залежності від моделі) дозволить без труднощів транспортувати тюбинг. На нашому сайті Ви знайдете сноутюбінг для дітей, сноутюбінг для дорослої людини і сноутюбінг для двох.

    Тюбінг в якості подарунка принесе безліч позитивних емоцій дитині, такий подарунок порадує дітей будь-якого віку, особливо приємно його буде отримати перед зимовими канікулами, коли зима створює ідеальні умови для активного відпочинку.

Розмір: 102х62 см

Габарити в упаковці: 25х30х8 см

Характеристики

Вік
Вік 6+