Навчальні картки Strateg Юний математик (30760)


Виробник: Strateg
Модель: mlt 30760
Наявність: На складі
115
Купити

Опис

Ласкаво просимо до світу математики з грою "Юний математик"! Якщо ви хочете допомогти своїй дитині освоїти навички рахунку, додавання, віднімання та порівняння чисел, то наша гра ідеально підходить для цього.

У комплекті 48 двосторонніх карток, які допоможуть вашому малюкові вдосконалювати свої математичні навички. Картки розділені на кольорові та чорно-білі, щоб дитина могла самостійно перевіряти правильність своєї відповіді, зіставляючи зображення. Також у комплекті є кілька карток із завданнями, які дитина може вирішувати самостійно без підказок.

Гра "Юний математик" рекомендована для дітей віком від 3 років, що дозволяє почати розвивати математичні навички з самого раннього віку. Крім того, грати можна в будь-який час, де завгодно та з будь-якою кількістю гравців.

В упаковці ви знайдете паперову інструкцію та 48 картонних карток. Розмір упаковки – 14х10х2,7 см, а вага гри в коробці складає всього 170 грам (+-30 г).

Розвивайте математичні здібності вашої дитини та допомагайте їй стати справжнім математичним генієм з грою "Юний математик" від Strateg (30760). Гра доступна українською мовою та підходить для дітей будь-якого рівня підготовки. Не пропустіть шанс допомогти своєму малюку стати впевненим у математиці та порадувати його цікавою настільною грою "Юний математик"!

Характеристики

Вік
Вік 3+