Настільна гра Вище суспільство (High Society) GaGa Games - pi GG142


Виробник: GaGa Games
Модель: pi GG142
Наявність: Нет в наличии
385
Купити

Опис

    «Вище суспільство» Райнера Книции відкрило свої двері всім бажаючим в далекому 1995-му. Гра в повній мірі виправдала назву і досягла небувалих висот, ставши найкращою грою Німеччини. І ось через двадцять чотири роки товстосуми знову зібралися, щоб знову торгуватися на аукціонах і визначити найбагатшого.

ЯК ГРАТИ

    В колоду замішуються три типи карт - розкоші, визнання і невдач. Закони вищого суспільства пропонують нам лише два варіанти: домогтися визнання або зазнати невдачі. Отримавши однакові набори грошей, багатії скуповують предмети розкоші в надії знайти бажане визнання.

РОЗКІШНЕ ЖИТТЯ

     З колоди відкривається верхня карта, і учасники роблять ставки, починаючи з першого гравця. Якщо була відкрита карта розкоші, учасники торгуються за право їй володіти. Гравець або перебиває чужу ставку, або пасує.

     Цікаво, що купюри не можна обмінювати. Тому якщо хтось трохи підняв ставку, а дрібних грошей у вас не залишилося, доведеться попрощатися з великими купюрами. Переможець отримує карту розкоші.

БАГАТІ ТЕЖ ПЛАЧУТЬ

     Але, як кажуть, не розкішшю єдиною. Якщо була відкрита карта невдачі, учасники намагаються відкупитися від неї. Адже ніхто не хоче зустрічатися з товариськими поліцейськими, бандитами і мати зайві неприємності.

     Гравець, який спасував першим, забирає карту невдачі, отримуючи при цьому всі зіграні ставки. Що ж, хоч якась розрада для бідного багатія. Наступний раунд починає той, хто отримав карту розкоші або невдачі.

КІНЕЦЬ ГРИ

    Здавалося б, все просто - просто скуповувати приватні літаки, тропічні острови і все, що очі бачать. Але не тут-то було. Смітити грошима наліво і направо, на жаль, не вийде. Коли буде відкрита четверта карта з червоною рамкою, що позначає визнання або арешт, змагання серед грошових мішків в суперважкій вазі завершується.

    Гравці підраховують готівку, що залишилася. Найменш заможний виключається з вищого суспільства і вибуває. Карти розкоші приносять очки, а карти невдач їх забирають. Карти визнання допоможуть подвоїти результат, а ось карти невдачі зменшать його вдвічі.


Що в коробці:

  • 55 карт грошей
  • 10 карт предметів розкоші
  • 3 карти визнання
  • 3 карти невдачі
  • правила гри


Кількість гравців: 3-5

Вік: від 10 років

Час гри: 15-30 хвилин

Видавець: GaGa Games

Характеристики

Вік
Вік 10+