Скринька з фігурками для розвитку просторового мислення Hega


Виробник: Hega
Модель: hega 284
Наявність: Нет в наличии
1 400
Купити

Опис

  Призначення - забезпечення розвитку уяви, мислення, просторових уявлень, сприяння соціальній адаптації дитини у суспільстві, навичок комунікації та зняття емоційної напруги.
  Яскрава, велика, якісна скринька з додатковими можливостями.
   Розмір скриньки: 17смх17смх30см.
   Отвіри знаходяться із двох сторін. Розмір отворів - великий, зручний для дорослої та для дитячої долоні, кисті, руки.
Матеріал захисту отворів цупкий, але приємний на дотик. Яскраві різні кольори матеріалу – важлива умова – викликають інтерес для початку процесу.
   Геометричні фігури – об'ємні – кількість 8 штук. Форми фігур: куля, куб, 3 форми циліндра, призма, паралелепіпед. Саме така кількість фігур дозволяють познайомитися з основними геометричними формами та активувати тактильні відчуття дитини. Більшість фігур має бути кольоровими - для сенсорної активації. Основа фігур не менш 4 см.
   Можливість зняття кришки – дає можливість педагогу наочно продемонтувати та показати етапи виконання завдань.
   Показувати та промовляти свої дії – важливо для дитини – тому що активація зорової пам'яті, увага та слух і є початком розвитку уяви та просторового мислення.
   Також саме можливість зняття кришки є основною умовою для колективної гри та великої кількості учасників. Діти бачать процес гри, голосно підказують дії та спрямовують рухи гравця.
   Натуральні, приємні на дотик природні матеріали – розвивають тактилі відчуття, яскраві кольори – покращують настрій та бажання грати та розвиватися.
   Набір сприяє розвитку:
- сенсорного сприйняття;
- моторики рук та пальців;
- мислення;
- просторового сприйняття предметів.

   Рекомендується для використання як дидактичний матеріал для розвитку ігрової діяльності в психолого-педагогічній роботі і корекційних заняттях з сенсорного розвитку та логопедії з дітьми в умовах закладів дошкільної, початкової освіти, а також інклюзівно-ресурсних центрах.

Відповідає Наказу МОН № 873 від 21.06.2019 р. 

Характеристики

Вік
Вік 3+