Романтичні настільні ігри для дорослих

В кохання слід «грати» активно, з уявою і, звичайно ж, з вогником! Для створення потрібної тональності відносин ігророби створюють набори пристрасті, комплекти ніжності, повні коробки довгих поцілунків. Настільні ігри для закоханих дуже часто здатні перемістити своїх гравців в найнесподіваніші місця будинку. І не тільки вдома, якщо на те пішло.


Ігри для пари виявляються корисними на всіх етапах ніжних відносин:


  • На початку - щоб краще пізнати один одного, порівняти уявлення про життя і любові;
  • На етапі зближення - закохані бувають соромливі, а гра розкріпачує і дає радіти життю без жодних задніх думок.
  • Коли налагоджується загальний побут - в ігровій формі набагато легше вирішувати, кому мити посуд, як організувати дозвілля і де зберігати «особливий гардероб».
  • Після декількох років відносин - щоб освіжити, підбадьорити, здивувати і на довгі роки згадати, яка ж чудова людина виявилась поруч.
  • В якості подарунка молодим після весілля або досвідченому подружжю.
  • Настільні ігри для закоханих додадуть пристрасті! 



Люблячі люди в парі більше всього на світі хочуть виконувати бажання один одного. Зазвичай проблема в тому, щоб ці бажання дізнатися.

В цьому їм допоможуть ігри для дорослих 18+. Про деякі з них сьогодні ми вам і розповімо.


Еротична гра VanderSex


Ця гра не про секс сліпого соул-співака Стіві Вандера і не про якогось голландця Ван Дер Сексі. Це карколомна гра для закоханої пари, яка внесе різноманітність в інтимне життя і пробудить найсміливіші фантазії. Однак Розумні Іграшки повині попередити малечу: гра призначена для осіб, які досягли повноліття. Всім іншим загрожує тюремний термін IQgra пропонує ознайомитися з іграми для дітей. Загалом, ми вас попередили. Тепер трохи про саму гру.

Завдання і роздягання

Настільна гра «VanderSex» (ВандерСекс) складається з 160 карток українською та англійською мовами. Також в комплекті йде карусель насолод з стрілкою, пов'язка і гель-лубрикант. В принципі, все що треба для відносин, і перчинка, і сахарок. У свій хід гравець крутить стрілку на диску. Залежно від сектора, на який вказує стрілка, гравець знімає з себе якусь річ (тобто роздягається), бере карту завдання сам або змушує опонента взяти карту замість нього або переводить гру на новий рівень.



Секс на барабанах

Перехід на наступний рівень можливий лише за погодженням з дівчиною. На початку всі завдання обмежуються розмовами, потім гравці переходять до пестощів, після них починається прелюдія, а закінчується все сексом, такими позами, що камасутра відпочиває. Потрібно також підкреслити, що це строго дуельна гра. Розумні Іграшки не радять грати в "ВандерСекс" соло або в компанії від трьох чоловік.


Придбати цю гру можна за посиланням: у інтернет магазині



Подробнее: https://iqgra.com.ua/nastolnaya-igra-wandersex-2-0/

Еротична гра для закоханої пари Loopy: sex game

Еротична гра для дорослих, яка допоможе закоханій парі розкріпачитися і приємно провести час. До складу настільної гри «Loopy: sex game» входить 200 карт завдань різних рівнів і 40 сексуальних поз.

Виконання завдання

Гравці по черзі крутять вертушку на диску і виконують дії тих секторів, де зупиняється стрілка. Якщо написано «він» - значить, хлопець тягне карту з колоди, а якщо «вона», то тягне дівчина. Знак питання змушує взяти карту з бонусної колоди. Той, хто взяв картку, виконує вказане на ній завдання.

Від розмов - до сексу

Пара секторів переводить завдання на новий рівень складності - гравці закінчують розмови і переходять до пестощів, після ласок починаються прелюдії, а після прелюдій - його величність секс. Ще один сектор зобов'язує зняти з себе предмет одягу, а сектор-джокер дозволяє вибрати будь-який інший сектор.


Придбати цю гру можна за посиланням: у інтернет магазині


Постільні ігри Фанти 69 або Ігри в ліжку


Гра еротичного характеру «Фанти 69 або Ігри в ліжку» рекомендується особам, які досягли повноліття. Призначена для пари, що в любовних відносинах. Гра дозволить урізноманітнити інтимне життя, збагатить сексуальний досвід і ще сильніше розпалить полум'я пристрасті.

Не перемога, а участь

Гра «Фанти 69» відноситься до тих ігор, де головне не перемога, а участь. І хоча тут, як і у всіх «євро»-ігор, потрібно набирати переможні очки, переможений гравець навряд чи засмутиться, нехай навіть йому доведеться виконувати бажання переможця.




Різнокольорові колоди

Гравці обирають карти бажань: той, хто сильніший - синю, хто прекрасніше - рожеву. Далі вони загадують числа від 1 до 5 - це і є номер бажання на карті, яке доведеться виконати в разі програшу. Скляна кулька допоможе гравцям визначити, хто першим тягне карту фанта з колоди. Фанти з рожевою колоди є прелюдією, з персикової - більш інтимними, з червоною і фіолетовою - вже відвертіше нікуди. Для виконання завдань з синьою колоди потрібно спеціальна підготовка. За виконання фантів покладаються переможні бали, за невиконання - штрафні бали. Перемагає гравець, який набрав 69 балів.


Придбати цю гру можна за посиланням: у інтернет магазині


А докладніше дізнатися про ще одну цікаву гру для дорослих ЕРОдит , ви можете на нашому сайті.




Обирайте ігри для закоханих в нашому каталозі і замовляйте вже сьогодні!