Конструктор LEGO Super Heroes Переслідування триколісного мотоцикла Джокера (76159)
Виробник: LEGO®
Модель: bvl 76159
Наявність: Нет в наличии

  • 2 069






LEGO Super Heroes Переслідування триколісного мотоцикла Джокера 76159



    Джокер мчить на своєму триколісному монстрі-мотоциклі по місту. Його трицикл з крутим зброєю і язиками полум'я, що вириваються з вихлопної труби, ніби сміється над Бетменом! Але незабаром чудовий Бетмобіль наганяє його. Раптом приїжджає Харлі Квін з величезним молотом, і Робін кидається за нею на своєму мотоциклі. Дивись! Джокер краде двигун Бетмобіля і встановлює його на своєму трициклі! Чи зможе він втекти? Все залежить від тебе.

    Набір «Втеча Джокера на трициклі» The LEGO® DC Batman ™ (76159) дарує дітям дивовижні можливості для розігрування запаморочливих погонь і битв Бетмена і Джокера і включає в себе легендарні автомобілі, приголомшливу зброю і фігурки улюблених персонажів з фільмів про Бетмена. Популярні іграшки в стилі Бетмена для класних хлопців! Подаруйте своєму маленькому супергероєві захоплюючі пригоди в стилі Бетмена в цьому крутому наборі для збірки суперкрутого бетмобіля і величезного триколісного мотоцикла Джокера з класною зброєю і язиками полум'я, що вириваються з вихлопної труби. Завдяки мініфігуркам Бетмена, Робіна, Джокера і Харлі Квін, що входять до набору  рольові ігри розпочнуться  як тільки ви дістанете конструктор з коробки. А завдяки крутим функціям, таким як рот триколісного мотоцикла Джокера, що відкривається і закривається, і турбодвигун бетмобіля, що знімається, який також можна встановити на трицикл, творчі ігри ніколи не закінчаться. Мініфігурки і збірні моделі для ігор в Бетмена Набори LEGO DC Batman переносять дітей в світ захоплюючих погонь і легендарних пригод з фільмів про Бетмена. Шанувальники супергероїв відмінно проведуть час, відтворюючи улюблені епізоди фільмів і придумуючи нові пригоди персонажів.

  • Чудовий набір «Втеча Джокера на трициклі» LEGO® DC Batman™ (76159) дарує маленьким шанувальникам Бетмена можливість насолодитися запаморочливими погонями і битвами Бетмена і Джокера, іграми з легендарними транспортними засобами і суперкрутими функціями.
  • У набір входять чотири мініфігурки і бетмобіль з кабіною, що відкривається, для мініфігурки Бетмена і знімним двигуном. На кермі трицикла Джокера зображений усміхнений рот, який відкривається і закривається, коли мотоцикл їде.
  • Граючи з тюнінгованними транспортними засобами, розігруючи битви за допомогою мініфігурок, крутої зброї та аксесуарів і переставляючи турбодвигун бетмобіля на трицикл Джокера, діти будуть розвивати найважливіші навички.
  • Шукаєте подарунок для дитини, люблячого автомобілі та іграшки, створені за мотивами фільмів про Бетмена? Цей набір із серії LEGO® Batman - саме те, що вам потрібно. Він викличе захват у всіх фанатів коміксів DC, гоночних автомобілів або бетмобіля в віці від 7 років.
  • Цей конструктор, що включає в себе бетмобіль LEGO® довжиною трохи більше 16 см, досить великий для відтворення легендарних пригод і досить маленький, щоб малюки могли зібрати його самостійно.


  • Артикул: 76159
  • Бренд: LEGO®
  • Тип: Конструктори і аксесуари LEGO®
  • Серія: Super Heroes
  • Категорія: DC Comics™
  • Вік: 7-12
  • Деталі: 440
  • Коробка: 320 x 262 x 70 мм

Вік
Вік 7;12
Увага: HTML не підтримується!
Магазин іграшок IQgra.com.ua Розумні іграшки доставляє дитячі товари та іграшки по всій Україні, а так само по всьому світу. Доставка іграшок і дитячих товарів можлива наступними способами: ✓ Транспортними компаніями по Україні. Доставка товарів здійснюється за допомогою транспортної компанії «Нова пошта». ✓ Кур'єрська доставка по Дніпру: з 10-00 до 20-00 в робочі дні, вартість - 40 грн. У вихідні та святкові дні 70 грн. ✓ Самовивозом: Тільки після підтвердження замовлення менеджером по телефону і узгодження дати і часу доставки, Ви можете самостійно забрати свій товар з магазину в м Дніпро, вул. Титова, 36, ТРК «Апполо» 1 поверх, з 09-00 до 21-00 щодня. У цьому випадку розрахунок може бути як готівковий, так і картою по терміналу. Придбати товар з вітрини магазину в м Дніпро, в торговому центрі Апполо по інтернет-ціною ви можете тільки після узгодження з менеджером. Варіанти оплати ✔ Переказ на картку ПриватБанку ✔ Післяплатою ** - При відправлення товару через кур'єрську службу «Нова Пошта» ви можете сплатити за товар після отримання товару і його огляду. За послугу пересилання грошей компанія «Нова пошта» стягує платіж за оформлення документів 20 грн і 2% від загальної вартості товару. ✔ Готівкою - за умови самовивозу або кур'єрської доставки. ✔ Безготівковий розрахунок в системі LiqPay, для фізичних осіб - для перерахування коштів Ви можете скористатися найбільш поширеними платіжними системами Visa і MasterCard. Visa & MasterCard ✔ Безготівковими для юридичних осіб. При безготівковому розрахунку на Вашу електронну пошту відправляється інформація про замовлення і рахунок до оплати. ✔Увага! Якщо прізвище замовника в бланку замовлення (одержувача товару) і платника не збігається, потрібно підтвердження оплати: передзвоніть нам. Рекомендуємо вказувати наступну інформацію при оформленні замовлення: ◙ Прізвище, Ім'я та По батькові - для ідентифікації одержувача замовлення. У разі якщо замовник, платник і одержувач різні особи вкажіть цей факт ОБОВ'ЯЗКОВО. ◙ Адреса електронної пошти (E-mail) - для відправки Вам листів з інформацією, що стосуються Вашого замовлення ◙ Адреса (країна, місто, вулиця, номер будинку, квартири) ◙ Бажаний час доставки кур'єром (з 10.00 до 20.00), якщо у вас є переваги ◙ Будь-яку іншу додаткову інформацію ©IQgra, 2020

Про виробника

конструктор lego super heroes переслідування триколісного мотоцикла джокера 76159, 76159, lego 76159, купити конструктор лего супер герої, конструктор lego super heroes, набори лего в Україні, конструктор лего купити, купити оригінал лего, конструктори лего оригин


Схожі товари