Кукла-пупс Малышка мулатка, сосущая палец Paola Reina (11461) 22 см - kklab 11461
Виробник: Paola Reina
Модель: kklab 11461
Наявність: Нет в наличии

  • 771






Кукла-пупс Малышка мулатка, сосущая палец Paola Reina (11461) 22 см



     Пупс Paola Reina малышка сосущая палец мулатка, из серии LOS BEBÉS DE PAOLA будет отличным подарком для вашего малыша. Смешная куколка - малышка с большими зелеными глазами, одетая в модные оранжевые шортики, полосатый топик и оранжевые бантики. 

  • Высота пупса: 22 см.
  • Особый шарм пупсам Paola Reina придает приятный легкий ванильный аромат.
  • Все пупсы  Paola Reina отличаются высоким качеством и сделаны из высококачественного винила.
  • ароматизированный;
  • изготовлен из винила;
  • подвижные руки, ноги и голова;
  • высота: 22 см.

         Пупсы и куклы Paola Reina отличаются высоким качеством и изготовлены из экологически безопасных материалов: мягкого и приятного на ощупь винила, пластика. Качество подтверждено нормами безопасности EN17 ЕЭС.

         В коллекции Вы можете подобрать пупса или куклу с разной мимикой, мальчика или девочку, а также с различных этнических групп (европейцы, азиаты и мулаты).


         Страна-производитель: Испания


Стать дитини
Стать девочка

Вік
Вік 1;3;6;9;12

Якості, які розвиваються
Якості, які розвиваються воображение, мелкая моторика, фантазия
Увага: HTML не підтримується!
Магазин іграшок IQgra.com.ua Розумні іграшки доставляє дитячі товари та іграшки по всій Україні, а так само по всьому світу. Доставка іграшок і дитячих товарів можлива наступними способами: ✓ Транспортними компаніями по Україні. Доставка товарів здійснюється за допомогою транспортної компанії «Нова пошта». ✓ Кур'єрська доставка по Дніпру: з 10-00 до 20-00 в робочі дні, вартість - 40 грн. У вихідні та святкові дні 70 грн. ✓ Самовивозом: Тільки після підтвердження замовлення менеджером по телефону і узгодження дати і часу доставки, Ви можете самостійно забрати свій товар з магазину в м Дніпро, вул. Титова, 36, ТРК «Апполо» 1 поверх, з 09-00 до 21-00 щодня. У цьому випадку розрахунок може бути як готівковий, так і картою по терміналу. Придбати товар з вітрини магазину в м Дніпро, в торговому центрі Апполо по інтернет-ціною ви можете тільки після узгодження з менеджером. Варіанти оплати ✔ Переказ на картку ПриватБанку ✔ Післяплатою ** - При відправлення товару через кур'єрську службу «Нова Пошта» ви можете сплатити за товар після отримання товару і його огляду. За послугу пересилання грошей компанія «Нова пошта» стягує платіж за оформлення документів 20 грн і 2% від загальної вартості товару. ✔ Готівкою - за умови самовивозу або кур'єрської доставки. ✔ Безготівковий розрахунок в системі LiqPay, для фізичних осіб - для перерахування коштів Ви можете скористатися найбільш поширеними платіжними системами Visa і MasterCard. Visa & MasterCard ✔ Безготівковими для юридичних осіб. При безготівковому розрахунку на Вашу електронну пошту відправляється інформація про замовлення і рахунок до оплати. ✔Увага! Якщо прізвище замовника в бланку замовлення (одержувача товару) і платника не збігається, потрібно підтвердження оплати: передзвоніть нам. Рекомендуємо вказувати наступну інформацію при оформленні замовлення: ◙ Прізвище, Ім'я та По батькові - для ідентифікації одержувача замовлення. У разі якщо замовник, платник і одержувач різні особи вкажіть цей факт ОБОВ'ЯЗКОВО. ◙ Адреса електронної пошти (E-mail) - для відправки Вам листів з інформацією, що стосуються Вашого замовлення ◙ Адреса (країна, місто, вулиця, номер будинку, квартири) ◙ Бажаний час доставки кур'єром (з 10.00 до 20.00), якщо у вас є переваги ◙ Будь-яку іншу додаткову інформацію ©IQgra, 2020

Про виробника
Paola Reina
Paola Reina

кукла купить, кукла Paola Reina, кукла-пупс


Схожі товари