3D ручка для дітей + шаблони, блакитна Набір для творчості Fun Game (60484)
Виробник: Fun Game
Модель: igs 60484
Наявність: Нет в наличии

  • 480






3D ручка блакитна з шаблонами



3Д ручка "Fun Game" 60484 - відмінний представник сімейства ручок для 3D малюнків. Її основною відмінністю від звичайних моделей є наявність мініатюрного компактного дисплея, який дає всю інформацію про те, в якому стані знаходиться гаджет і до якої температури нагрівається пластик. Крім цього, виробники домоглися більш плавної роботи механізму, а значить малювати ручкою стало зручніше. Нова 3D ручка рекомендується для новачків і підлітків, з нею простіше розібратися і легше працювати.

Для включення ручки необхідно підключити її до мережі 220 V і затиснути кнопку зі стрілочкою в сторону "пера".

Переваги 3D ручки "Fun Game":

  • Можливість малювати двома видами пластику, як ABS, так і PLA. Складові для цієї ручки цілком економічні, що є безсумнівним плюсом.
  • На корпусі є дисплей і кнопки регулювання температури до 1 градусу, так що управляти ручкою стало ще простіше.
  • Дуже зручний діаметр носика - 0.7 мм. Тепер можна регулювати товщину лінії малюнка, при зменшенні швидкості малювання лінія автоматично стає тоншою.
  • Підходить для малюнків на площині 2D і 3D.
  • Якщо ручка не використовується протягом 3 хвилин, то вона переходить в режим очікування.
  • Невелика вага, ручка важить всього 65 грам, вона зручно лягає в руці і малювати з її допомогою навіть вертикальні лінії дуже зручно і просто.
  • Ручкою такого типу зможе користуватися навіть дитина. Рекомендований вік - від 7 років, але при належному старанні можна пробувати вже з 5.

Механізм роботи з 3D ручкою "Fun Game":

  • В першу чергу необхідно підключити ручку до живлення, потім вибрати режим ABS або PLA в залежності від того, який тип пластика буде використаний.
  • Потім для роботи натисніть 1 раз на кнопку подачі пластика. Загориться червоний індикатор - пластик розігрівається (на дисплеї буде показана поточна температура).
  • Після того, як загориться зелений індикатор - ручка готова до роботи. Вибирайте необхідний пластик і вставляйте його в спеціальний роз'єм. При нанесенні малюнка пластик автоматично буде надходити в ручку.

Технічні характеристики:

  • Використовуваний тип пластика: ABS, PLA
  • Напруга: вх. 110 V - 220 V; вих. 12 V, 3 V
  • Діаметр сопла: 0.7 мм
  • Діапазон температур: 160 - 230 гр.
  • Рекомендований вік: від 7 років
  • Вага ручки: 65 гр.
  • Довжина ручки: 180 мм.

Розмір упаковки: 22 см × 6 см × 17 см


Вік
Вік 8+

Якості, які розвиваються
Якості, які розвиваються концентрація уваги, креативність, сприйняття простору
Увага: HTML не підтримується!
Магазин іграшок IQgra.com.ua Розумні іграшки доставляє дитячі товари та іграшки по всій Україні, а так само по всьому світу. Доставка іграшок і дитячих товарів можлива наступними способами: ✓ Транспортними компаніями по Україні. Доставка товарів здійснюється за допомогою транспортної компанії «Нова пошта». ✓ Кур'єрська доставка по Дніпру: з 10-00 до 20-00 в робочі дні, вартість - 40 грн. У вихідні та святкові дні 70 грн. ✓ Самовивозом: Тільки після підтвердження замовлення менеджером по телефону і узгодження дати і часу доставки, Ви можете самостійно забрати свій товар з магазину в м Дніпро, вул. Титова, 36, ТРК «Апполо» 1 поверх, з 09-00 до 21-00 щодня. У цьому випадку розрахунок може бути як готівковий, так і картою по терміналу. Придбати товар з вітрини магазину в м Дніпро, в торговому центрі Апполо по інтернет-ціною ви можете тільки після узгодження з менеджером. Варіанти оплати ✔ Переказ на картку ПриватБанку ✔ Післяплатою ** - При відправлення товару через кур'єрську службу «Нова Пошта» ви можете сплатити за товар після отримання товару і його огляду. За послугу пересилання грошей компанія «Нова пошта» стягує платіж за оформлення документів 20 грн і 2% від загальної вартості товару. ✔ Готівкою - за умови самовивозу або кур'єрської доставки. ✔ Безготівковий розрахунок в системі LiqPay, для фізичних осіб - для перерахування коштів Ви можете скористатися найбільш поширеними платіжними системами Visa і MasterCard. Visa & MasterCard ✔ Безготівковими для юридичних осіб. При безготівковому розрахунку на Вашу електронну пошту відправляється інформація про замовлення і рахунок до оплати. ✔Увага! Якщо прізвище замовника в бланку замовлення (одержувача товару) і платника не збігається, потрібно підтвердження оплати: передзвоніть нам. Рекомендуємо вказувати наступну інформацію при оформленні замовлення: ◙ Прізвище, Ім'я та По батькові - для ідентифікації одержувача замовлення. У разі якщо замовник, платник і одержувач різні особи вкажіть цей факт ОБОВ'ЯЗКОВО. ◙ Адреса електронної пошти (E-mail) - для відправки Вам листів з інформацією, що стосуються Вашого замовлення ◙ Адреса (країна, місто, вулиця, номер будинку, квартири) ◙ Бажаний час доставки кур'єром (з 10.00 до 20.00), якщо у вас є переваги ◙ Будь-яку іншу додаткову інформацію ©IQgra, 2020

Про виробника
Fun Game
Fun Game
    ТМ Fun Game - це торгова марка, яка спеціалізується на кращих розважальних іграх для дітей 3-4х років. Сучасний дизайн і інноваційні методи виробництва іграшок - це головний пріоритет торговельної марки «Fun Game». Найбіл... Детальніше...

3д маркер, маркер для рисования в воздухе, маркер 3D, 3д ручка, ручка, 3 д ручка, 3д маркер, маркер для малювання в повітрі, маркер 3D, 3д ручка, ручка, 3 д ручка


Схожі товари