Набір м'ячів для сухого басейну Intex 100 кульок 6,5 в сумці (49602)
Виробник: INTEX
Модель: igs 49602
Наявність: Нет в наличии

  • 480






Набір пластикових кульок для сухих басейнів 100 шт.



Виробник Intex (Інтекс) представляє набір м'ячиків - кульок - 49602. Ці кульки підійдуть для "сухих басейнів" та ігрових центрів, завдяки яким Ваша дитина і Ви дуже весело та цікаво проведете час.

Сухий басейн, безперечно, корисний для повноцінного розвитку дитини. Кольорові кулі для сухого басейну допомагають у малюків розвинути дрібну моторику, покращуючи тактильне сприйняття дитини. Такі кульки вчать дитину розпізнавати кольори та форми, а також допомагаю навчитися рахувати. Граючи в кольорових кулях, у дітей розвивається творча активність, зміцнюються багато груп м'язів, у тому числі і серцево-судинна система. Найкорисніше це те, що такі кулі впливають на тіло малюка з масажним та релаксаційним ефектом. А кругла форма цієї продукції повністю виключає отримання травм і подряпин дитиною.

Кульки не тільки безпечні, а й якісні, адже дитина стрибатиме, пірнатиме в них, і, звичайно ж, кидатиметься ними. Тому вони обов'язково повинні бути максимально міцними, щоб під час гри не тріснути і не розколотися, інакше це може призвести до травми дитини, такої як подряпини. Застосовуваний нами матеріал дуже міцний, але незважаючи на це наші кулі для сухого басейну досить м'які та легкі.

Колірне рішення для створення даної продукції було ретельно підібрано працівниками з урахуванням усіх напрацювань провідних спеціалістів у галузі дитячої психології. Тому, граючи в сухому басейні, малюк отримує не тільки користь для організму, але й розвиває своє візуальне сприйняття, вчиться розрізняти кольори та форми предметів. Одним словом, дана продукція рекомендована багатьма фахівцями для розвитку дитини.

З кульками Інтекс 49602 можна грати у воді та на суші. Це буде веселе і цікаве проведення часу.

Кульки складаються в компактну, прозору сумку, зручну для транспортування та зберігання.

Можна використовувати дітям віком від 3-х років.

Набір складається із 100 м'ячиків, діаметром 6,5см.

6 кольорів: червоний, жовтий, синій, оранжевий, зелений, фіолетовий.

Матеріал – пластмаса.

Вага набору складає - 1,5 кг


Стать дитини
Стать девочка, мальчик

Вік
Вік 3+

Якості, які розвиваються
Якості, які розвиваються мелкая моторика, тактильные ощущения, фантазия
Увага: HTML не підтримується!
Магазин іграшок IQgra.com.ua Розумні іграшки доставляє дитячі товари та іграшки по всій Україні, а так само по всьому світу. Доставка іграшок і дитячих товарів можлива наступними способами: ✓ Транспортними компаніями по Україні. Доставка товарів здійснюється за допомогою транспортної компанії «Нова пошта». ✓ Кур'єрська доставка по Дніпру: з 10-00 до 20-00 в робочі дні, вартість - 40 грн. У вихідні та святкові дні 70 грн. ✓ Самовивозом: Тільки після підтвердження замовлення менеджером по телефону і узгодження дати і часу доставки, Ви можете самостійно забрати свій товар з магазину в м Дніпро, вул. Титова, 36, ТРК «Апполо» 1 поверх, з 09-00 до 21-00 щодня. У цьому випадку розрахунок може бути як готівковий, так і картою по терміналу. Придбати товар з вітрини магазину в м Дніпро, в торговому центрі Апполо по інтернет-ціною ви можете тільки після узгодження з менеджером. Варіанти оплати ✔ Переказ на картку ПриватБанку ✔ Післяплатою ** - При відправлення товару через кур'єрську службу «Нова Пошта» ви можете сплатити за товар після отримання товару і його огляду. За послугу пересилання грошей компанія «Нова пошта» стягує платіж за оформлення документів 20 грн і 2% від загальної вартості товару. ✔ Готівкою - за умови самовивозу або кур'єрської доставки. ✔ Безготівковий розрахунок в системі LiqPay, для фізичних осіб - для перерахування коштів Ви можете скористатися найбільш поширеними платіжними системами Visa і MasterCard. Visa & MasterCard ✔ Безготівковими для юридичних осіб. При безготівковому розрахунку на Вашу електронну пошту відправляється інформація про замовлення і рахунок до оплати. ✔Увага! Якщо прізвище замовника в бланку замовлення (одержувача товару) і платника не збігається, потрібно підтвердження оплати: передзвоніть нам. Рекомендуємо вказувати наступну інформацію при оформленні замовлення: ◙ Прізвище, Ім'я та По батькові - для ідентифікації одержувача замовлення. У разі якщо замовник, платник і одержувач різні особи вкажіть цей факт ОБОВ'ЯЗКОВО. ◙ Адреса електронної пошти (E-mail) - для відправки Вам листів з інформацією, що стосуються Вашого замовлення ◙ Адреса (країна, місто, вулиця, номер будинку, квартири) ◙ Бажаний час доставки кур'єром (з 10.00 до 20.00), якщо у вас є переваги ◙ Будь-яку іншу додаткову інформацію ©IQgra, 2020

Про виробника
INTEX
INTEX
    IQgra.com.ua - інтернет-магазин продукції INTEX - надувні басейни для дітей та ігрові центри.     Ми пропонуємо надувні вироби високої якості виробництва компанії Intex. У нашому магазині завжди в наявності надувні ліжка,... Детальніше...


м'ячі для сухого басейну, інтекс, м'яч, м'ячі, кульки


Схожі товари