Абак - рахівниці першокласника для навчання рахунку


Модель: абак
Наявність: Нет в наличии
55
Купити

Опис

    Рахівниці  призначені для наочного навчання дошкільнят і школярів початкових класів додаванню, віднімання, множення, ділення. Забезпечені довідковою інформацією зі зворотного боку.
    Кружечки розташовані в два ряди, в кожному ряду 10 віконечок. З абаком можна освоювати додавання, віднімання і навіть множення в межах 20-ти.Абака можна використовувати для уроку математики в НУШ:
  • вправи на складання;
  • вправи на віднімання;
  • вивчаємо склад числа;
  • вивчаємо розряди чисел;
  • порівняння чисел
Абак для мовного розвитку: фонетика звуковий аналіз, вважаємо літери і звуки в слові. Можна за допомогою абака вважати склади. з АБАКУС зручно виконувати творчі завдання, наприклад вважати кількість однакових букв в тексті, або іменники, прикметники, дієслова ..20 кольорових віконець, що відкриваються і закриваються 2-мя білими планками.

Розміри: ширина-49 мм., Довжина-150 мм.
* Відповідає затвердженому переліку засобів навчання та обладнання навчального і загального призначення для навчальних кабінетів початкової школи, в рамках концепції Нової української школи в загальноосвітніх навчальних закладах I ступеня згідно Наказу Міністерства освіти і науки України від 13.07.2017 р .. №1021 та розпорядження Кабінету Міністрів України від 14 грудня 2016 №988-р «Про схвалення Концепції реалізації державної політики у сфері реформування загальної середньої освіти« Нова українська школа на період до 2029 рр.»

Характеристики

Вік
Вік 5+
Якості, які розвиваються
Якості, які розвиваються уява, мова і спілкування, соціальний розвиток, дрібна моторика, рішення проблем, логіка