Автокрісло-бустер від 4-х років Tilly Turbo - mpl M 2784


Виробник: TILLY
Модель: mpl M 2784
Наявність: Нет в наличии
546
Купити

Опис


https://iqgra.com.ua/index.php?route=product/product&product_id=6762
Настольная игра Доббл (Dobble)Настольная игра Доббл (Dobble)Настольная игра Доббл (DobbleКуколка Baby Born — это полный функциональный аналог знаменитой куклы Baby Born от Zapf Creation. Она очень похожа на самого настоящего младенца, потому что умеет делать практически то же самое: двигать ручками и ножками (конечно же, с помощью «маленькой мамы»), закрывать глазки, если Вы дадите ей «волшебную соску», весело пищать, если ей нажать на ручку, купаться вместе с Вашей малышкой, плакать настоящими слезами, пить из своей бутылочки, кушать вкусную кашку,писать в свой горшок,писать в памперсы. «Маленькая мамочка» сможет ее накормить, посадить или положить в кукольную.
Подробнее: https://iqgra.com.ua/kukla-baby-born-v-zimnem-belom-kostyume-bb8001-e/

   Автокрісло-бустер Bambi для дитини вагою від 22-ти до 36-ти кг і віком від 4-ти до 12-ти років. Група 3. Автокрісло-бустер Bambi поєднує в собі простоту і стильний дизайн. Ремені безпеки в машині розраховані на дорослу людину, а значить якщо пристебнути ними малюка, то вони можуть не спрацювати або заподіяти травми. Саме тому було створено автокрісло-бустер, яке піднімає малюка, забезпечуючи правильне положення ременів на тілі дитини.Особливості автокрісла-бустера Bambi:
проста установка;дитина пристібається штатним ременем автомобіля;зручний тканинний чохол легко знімається для прання;група 3;вага: 22-36 кг;вік: 4-12 років.    Купити Автокрісло-бустер Bambi (M 2784) Ви можете в нашому інтернет магазині розвиваючих іграшок "IQgra", просто натиснувши на кнопку "купити", після чого з Вами зв'яжеться наш менеджер для уточнення всіх деталей замовлення. Наш магазин надає Вам можливість оплати при доставці додому кур'єром в Дніпрі, а так само самовивіз. Ми здійснюємо доставку в усі регіони України, в тому числі післяплатою.

Характеристики

Стать дитини
Стать девочка;мальчик
Вік
Вік 6;12