Автомодель - RENAULT MEGANE TROPHY (жовтий металік, 1:24)


Виробник: Bburago
Модель: KDS 18-22115
Наявність: На складі
825
Купити

Опис

Модельки копії справжніх автомобілів обов'язково сподобаються як дітям, так і дорослим!!
Якісні матеріали, яскравий дизайн, доступна ціна!!
 
Масштабована ліцензійна модель автомобіля серії Bijoux стане чудовим подарунком не тільки для маленького автолюбителя, але і для дорослого колекціонера.
Модель має металевий корпус, двері, що відкриваються, і кермо, що обертається.
Високий ступінь деталізації забезпечує максимальну схожість із оригіналом.
 
Інженери фірми Bburago створюють точні копії моделей машин, максимально наближені до відповідних реальних прототипів. Всі моделі деталізовані за вищим класом.
На всі моделі автомобілів в масштабі, компанія «Bburago» наносить справжню фарбу автомобілів. Кольори машин повністю відповідають своїм оригінальним прабатькам, повторюючи колірну гамму модельного ряду різних виробників автомобілів. Спочатку на заводі під брендом "Bburago" виробляли тільки моделі спортивних італійських машин, таких як "Bugatti", "Ferrari", "Lamborghini", і незначна кількість автомоделей з Німеччини та Великобританії.
В наш час, ТМ «Bburago» створює понад 400 моделей світових відомих концернів автомобілів. Ви можете знайти нове цікаве хобі та стати колекціонером автомоделок.
Всі авто «Bburago» поділяються на два типи: масштабовані суцільнометалеві моделі машин, їх корпус виробляють ливарним способом та автоконструктор. Перший метод забезпечує моделям високу міцність і, як наслідок, довговічність у застосуванні. Цей фактор також дає велику схожість з оригіналом авто.
Характеристики:
Рекомендовано для дітей віком від 3 років.
Матеріал:метал

Характеристики

Стать дитини
Стать мальчик
Вік
Вік 3;5