Карткова гра Турборахунок Банда розумників - pi УМ003/УКР003


Виробник: The Brainy Band
Модель: pi УМ003/УКР003
Наявність: На складі
300
Купити

Опис

    «Турборахунок» - весела і дуже динамічна навчальна гра, яка миттєво захоплює і дітей, і дорослих. Правила дуже прості і засвоюються буквально за хвилину - але при цьому гра дає багато корисного для навчання математики.       У «Турборахунку» є кілька рівнів складності: гра буде дуже корисна і для дошкільнят, які тільки-тільки запам'ятали назви чисел, і для учнів молодших класів, які освоюють арифметичні дії.   Чого навчить?Гра відмінно підходить для формування базових математичних уявлень: вона спроектована так, що потрібно постійно перераховувати (а пізніше - вже миттєво «фотографувати») кількість об'єктів, порівнювати кількості між собою, зіставляти кількості предметів з числами - і робити це буквально щомиті. Це дозволяє швидко і ефективно перейти від «вміння називати числа по порядку» до сформованої концепції числа, вмінню вільно оперувати числами, що робить особливо актуальною цю навчальну гру для дошкільнят і молодших школярів.   
«Турборахунок» дозволяє чудово запам'ятовувати склад чисел першого десятка і автоматизувати складання - це потрібно, щоб визначати сумарну кількість звірів на декількох картах.
Важливо, що відбувається не просто заучування абстрактних комбінацій символів на кшталт «3 + 4 = 7». Запам'ятовування складів чисел побудовано на образному рівні, що формує більш міцні і цілісні арифметичні уявлення: дитині не потрібно буде згадувати, що «3 + 4 = 7» - вона просто знає і «бачить» це. Тому, в майбутньому, їй не потрібно буде запам'ятовувати, що «7-4 = 3», або вчити, в чому полягає переміщувальний закон складання - для неї це вже буде очевидно на образному рівні. Загалом, в цій грі для навчання математики формуються якісні знання та вміння, які легко застосовувати в будь-якому контексті і неможливо забути.
Ще гра дозволяє швидко освоїти математичні символи і логічні оператори: «дорівнює», «більше», «менше», «більше-небудь-одно», «менше-небудь-одно». І, звичайно ж, «Турборахунок» не називався б «Турборахунком», якби не відточував вміння концентрувати увагу, швидкість мислення і реакції.
 
Як грати
?Ігрова механіка дуже проста, тому навіть дошкільнята можуть легко грати в «Турбосчёт» без участі дорослих. З колоди в центр столу викладається картка з умовою, гравці по черзі відкривають карти з випадковою кількістю тварин одного з видів: коли умова виконується - потрібно першим накрити долонею карту з умовою! Такі прості правила в поєднанні з високою ефективністю і захоплюючим ігровим процесом роблять цю навчальну гру майже незамінною для дошкільнят і молодших школярів. 
Особливості гри

Ексклюзивне оформлення робить гру ще більш цікавою і привабливою для дітей.Картки виготовлені з високоякісного ламінованого картону. Гра випускається в компактній упаковці, для якої знайдеться місце в будь-якому портфелі, а правила ілюстровані, щоб діти могли розібратися з ними навіть самостійно. Також є варіанти правил, які дозволяють використовувати гру для занять з математики з малюками від 4-х років. Вік:  для дітей від 6 роківПредмет:  Додавання і віднімання, Математика, НерівностіХарактер гри:  На швидкістьГравців:  від 2 до 5Час гри:  15 хв.Інструкція з правилами гри російською мовоюВиробник: Банда розумниківТурборахунок. Правила гри
Купити набір Турборахунок в інтернет-магазині IQgra.com.ua можна, оформивши замовлення на сайті або зателефонувавши за телефонами: (099) 7961-17-67, (096) 031-40-31, (063) 809-85-89Залишити свій відгук (сподобалося / не сподобалося і чому) Ви можете в розділі Відгуки 
Опис ігор
Просто, як раз-два-три.Хто швидше підрахував їжаків і птахів - кричить «Турбо!» І збирає урожай! Оригінально оформлений ігровий набір в компактній упаковці з яскравими і незвичайними малюнками звірят - відмінне рішення для веселої гри і одночасного освоєння азів математики. 
Веселощів усім
!«Турбосчёт» допоможе дошкільнятам ефективно навчитися рахунку і порівнянню чисел в цікавій ігровій формі. Школярі будуть розвивати і зміцнювати ці навички. Ступінь складності гри легко міняти, прибираючи або додаючи карти більш високого рівня. Якщо ви не хочете, щоб діти рахували швидше за вас, приєднуйтесь! Дорослі грають в «Турборахунок» з не меншим азартом. Ця гра - ідеальний варіант дозвілля в затишному родинному колі. 
Грай і розумній
.Навчання в грі відбувається в фоновому режимі, дитину не доведеться умовляти сісти за стіл. Діти навчаться не просто рахувати, а моментально визначати кількість об'єктів на карті, що вигідно відрізняє цю форму навчання від звичайного зубріння. Додавання в межах десятка буде легко доведено до автоматизму. «Турборахунок» одночасно розвиває уважність, логіку, швидкість мислення і реакції.

* Відповідає затвердженому переліку засобів навчання та обладнання навчального і загального призначення для навчальних кабінетів початкової школи, в рамках концепції Нової української школи в загальноосвітніх навчальних закладах I ступеня згідно Наказу Міністерства освіти і науки України від 13.07.2017 р .. №1021 та розпорядження Кабінету Міністрів України від 14 грудня 2016 №988-р «Про схвалення Концепції реалізації державної політики у сфері реформування загальної середньої освіти« Нова українська школа на період до 2029 рр.»