Барометр-анероїд для спостережень за атмосферним тиском, діаметр 21 см


Модель: нуш 400730
Наявність: На складі
3 381
Купити

Опис

Барометр-анероїд підійде для комплектації кабінету фізики сучасної української школи. Його головне призначення - спостереження за коливаннями атмосферного тиску і можливість його виміру при проведенні демонстраційних досліджень.

Барометр-анероїд діаметром 210 мм. До складу приладу входить біметалічний термометр, який відображає температуру повітря в температурному діапазоні від -10 до +50 ° C.

Механізм барометра-анероїда виготовлений з використанням німецьких технологій, гарантує довговічність приладу. Він має круглу форму і розміщений на цілісної дерев'яній основі. Шкала світлого кольору і градуювання насиченого чорного кольору дозволять зняти показники також особам зі слабким зором. Діапазон вимірювання атмосферного тиску від 695 до 805 міліметрів ртутного стовпа.

Принцип роботи барометра-аденоїда заснований на впливі тиску на чутливу мембрану з розрідженим повітрям, в результаті важільний механізм переміщує стрілку циферблата.

Звертаємо вашу увагу на те, що атмосферний тиск залежить від висоти над рівнем моря: при підйомі на 20 м, в середньому, атмосферний тиск зменшується на 1 міліметр ртутного стовпа.


* Відповідає затвердженому переліку засобів навчання та обладнання навчального і загального призначення для навчальних кабінетів початкової школи, в рамках концепції Нової української школи в загальноосвітніх навчальних закладах I ступеня згідно Наказу Міністерства освіти і науки України від 13.07.2017 р .. №1021 та розпорядження Кабінету Міністрів України від 14 грудня 2016 №988-р «Про схвалення Концепції реалізації державної політики у сфері реформування загальної середньої освіти« Нова українська школа на період до 2029 рр.»