Великий розвиваючий набір 3 в 1 Vladi Toys Зоосвіт (VT2901-04)


Виробник: Vladi Toys
Модель: VT2901-04
Наявність: На складі
594
Купити

Опис

 Пориньте у захоплюючий світ зоопарку з нашим великим розвиваючим набором 3 в 1 "Зоосвіт" від Vladi Toys (VT2901-04)! Цей набір пропонує трьом зацікавленим іграм, які допоможуть вашому малюку весело та продуктивно провести час.
  • Складання пазлів: Ваша дитина буде збирати пазли із зображенням кумедних тварин, розвиваючи свої навички складання та впізнаючи нові слова та поняття. Кожен пазл допоможе зміцнити уявлення про частини та ціле, а яскраві картинки обов'язково привернуть його увагу.
  • Пошук та зіставлення карток з тваринами: Малюку належить знаходити тварин, захованих на картках, і знаходити їм пару. Ця гра не тільки розважить дитину, але й допоможе їй краще дізнатися про різні види тварин.
  • Складання пазлів-кружечків: Додаткові пазли-кружечки із зображеннями сімейних груп тварин (мами, тата та дитинчати) допоможуть розвинути логічне мислення та уяву вашого малюка. Крім того, він удосконалить свої навички складання та розвине дрібну моторику.

  • Цей розвиваючий набір стане чудовим способом урізноманітнити ігровий процес вашої дитини, допомагаючи йому при цьому розвивати важливі навички, такі як логічне мислення, пам'ять та уяву. У комплекті ви знайдете 31 елемент пазлів, призначених для максимального розвитку вашого малюка.

    Характеристики

    Вік
    Вік 1;3
    Якості, які розвиваються
    Якості, які розвиваються логічне мислення, пам'ять, уважність