Великий набір математичних ігор Ranok Creative - RK 12109058У


Виробник: Ranok Creative
Модель: RK 12109058У
Наявність: На складі
549
Купити

Опис

    Вивчення математики принесе дитині багато задоволення і радості, якщо кожне заняття буде проходити з тематичним набором від відомого бренду Ranok Creative! Він складається з карток, завдяки яким малюк моментально вивчить цифри і геометричні фігури, запам'ятовуючи до того ж їх англійські назви. Також з його допомогою малюк навчиться рахувати і вирішувати математичні приклади. Крім того, великий набір передбачає складання пазлу, рішення задачок для розвитку логіки, змагання в настільній грі.

    Цей виріб неодмінно піде на користь дошкільнику. Математичні ігри вдома або в дитячому саду підготують дитину до подальшого навчання в школі, завдяки чому перші роки в цьому навчальному закладі не стануть для неї стресовими, напруженими. Заняття з набором будуть ненав'язливими, легкими, цікавими і цікавими, тому дитина отримає від них виключно радість і користь.


Вік: з 4 років

Розміри: 33х23х5 см

Матеріал: картон

Виробник: Ranok Creative

Зроблено в: Україна


* Відповідає затвердженому переліку засобів навчання та обладнання навчального і загального призначення для навчальних кабінетів початкової школи, в рамках концепції Нової української школи в загальноосвітніх навчальних закладах I ступеня згідно Наказу Міністерства освіти і науки України від 13.07.2017 р .. №1021 та розпорядження Кабінету Міністрів України від 14 грудня 2016 №988-р «Про схвалення Концепції реалізації державної політики у сфері реформування загальної середньої освіти« Нова українська школа на період до 2029 рр.»

Характеристики

Стать дитини
Стать мальчик;девочка
Вік
Вік 4+
Якості, які розвиваються
Якості, які розвиваються фантазія, емоції, увага, мислення, моторика