Настільна гра Бум-Бум. Крижане серце (Boom Boom: Frozen) Trefl - pi 01268


Виробник: Trefl
Модель: pi 01268
Наявність: Нет в наличии
431
Купити

Опис

    Бум-Бум. Крижане серце (Boom-Boom. Disney Frozen) - це весела і динамічна гра з справжнім дзвінком, в якій гравці не нудьгують в очікуванні свого ходу, а грають одночасно!

    Героям в мультфільмі Крижане серце довелося швидко діяти і вирішувати, як виграти у зими, вилікувати напасті і врятувати королівство Ерендел. Ось і в настільній грі Бум-Бум. Крижане серце (Boom-Boom. Disney Frozen) учасникам також потрібно діяти блискавично.

    Для перемоги потрібно зібрати комплекти карт одного виду. Брати нові карти можна з ігрового поля, але для цього потрібно поміняти їх на свої. Як тільки ви зберете у себе чотири портрета одного і того ж героя мультфільму Холодне серце - негайно повідомте своїх суперників, натиснувши на дзвоник. І не біда, якщо в цей раунд виграв хтось інший. Бум-Бум. Крижане серце (Boom-Boom. Disney Frozen) дуже швидка гра, тому ви можете грати кілька партій підряд, щоб переможцями вдалося побувати всім гравцям.

    У коробці Бум-Бум. Крижане серце (Boom-Boom. Disney Frozen) знаходяться 52 карти з героями цього чудового Діснєєвського мультфільму, ігрове поле і дзвінкий дзвіночок. Гра підходить для дітей від 6 років і стане відмінною забавою як в сімейному колі, так і на дитячому святі.

    Бум-Бум. Крижане серце (Boom-Boom. Disney Frozen) розвиває швидкість реакції, уважність, асоціативне мислення. Крім того, змагальні ігри виховують в дітях соціальні навички. Завдяки таким іграм діти вчаться дотримуватися правил, ділитися з іншими своїми речами, спілкуватися з однолітками, виражати емоції, а також правильно приймати перемоги і поразки.

    А для шанувальників мультфільму Уолта Діснея Крижане серце знайдуться ще не мало інших настільних ігор. Наприклад, рекомендуємо поглянути на «меморі» Крижане Серце: Прийом в Еренделі.


Комплектація гри «Бум-Бум. Крижане серце (Boom-Boom. Disney Frozen)»:


  • 52 карти,
  • ігрове поле,
  • дзвінок,
  • інструкція.


Тип: розвиваюча карткова дитяча гра

Видавець: Trefl

Тривалість гри: 10-20 хв

Кількість гравців: 2-4

Вік: 6+

Мова: мовонезалежна

Характеристики

Вік
Вік 6+