C the B - магнітна абетка - The Brainy Band - pi УМ090


Виробник: The Brainy Band
Модель: pi УМ090
Наявність: На складі
550
Купити

Опис

Набір букв C the B: Вчимо англійський алфавіт!     Сьогодні відповідальний день: ми чекаємо на гості літери! Вони повинні прибути з хвилини на хвилину, тому я трохи хвилююся. Мама каже, ми неодмінно потоваришуємо, головне: бути уважним і запам'ятати всіх, бо вони ображатимуться.
     Я підвівся раніше, прибрав у кімнаті, розчистив місце на магнітній дошці і вже готовий знайомитися з буквами англійського алфавіту!
Гей, Бі, Сі, Ді, І, Еф, Джі!     C the B – набір магнітних вінілових букв від The Brainy Band. У комплекті присутні всі літери англійського алфавіту і 28 додаткових літер, які найчастіше повторюються в словах, разом - 54 яскраві різнокольорові літери!
     Магнітна абетка – це простий та веселий спосіб вивчити літери латинського алфавіту, запам'ятати, як вони пишуться та звучать. Яскраві, барвисті на вигляд і приємні на дотик вінілові літери не залишать байдужою жодну дитину, від них просто неможливо відірватися! Кожна літера має свій унікальний орнамент і повторюється лише тому випадку, якщо повторюється буква.
     Літери з набору C the B виготовлені зі спеціальним магнітним покриттям, а тому добре триматимуться на будь-яких металевих поверхнях: на холодильнику, шафці, спеціальній дошці для магнітів.
     Варіантів використання літер із цього набору – безліч! Ось тільки деякі з них:
  • можна показувати дітям букви, промовляти їх вимову, підбирати асоціації (на що формою схожа буква), а потім перемішувати букви і просити дітей знайти і назвати їх;
  • можна знаходити однакові літери, а після пробувати складати з них короткі слова;
  • можна перемішати всі літери на столі, а після попросити дитину знаходити потрібні літери та розміщувати їх у порядку алфавіту на холодильнику або магнітній дошці.
     Ви можете використовувати один із вищеперелічених варіантів гри разом із набором літер C the B, а можете придумати свій власний.
Так ми вже знайомі!     Якщо літери з набору C the B вам здалися знайомими – не дивуйтесь! Ви дійсно могли зустрічати їх раніше в іншій грі серії The Brainy Band – у грі Зверобукви English, мета якої – розвиток образної пам'яті у малюків.
Ці дві гри будуть чудово працювати в парі, допомагаючи малюкам знайомитися з літерами та пробувати складати з літер слова. Саме в процесі гри діти здатні простіше та природніше запам'ятовувати нову інформацію.
Тип: розвиваюча дитяча гра, літериВидавець: The Brainy BandЧас гри: від 10 до 20 хвилинКількість гравців: від 1 до 5Вік: від 3 роківМова російська

Характеристики

Стать дитини
Стать мальчик;девочка
Вік
Вік 3;6
Якості, які розвиваються
Якості, які розвиваються математическое мышление, память, воображение, наблюдательность, кругозор, фантазия, логика, концентрация, внимание