Конструктор з міні-цеглинок Candy shop. Магазин солодощів (71160)


Виробник: Країна замків та фортець
Модель: esk 71160
Наявність: На складі
443
Купити

Опис

Даруйте своїй дитині чарівний світ творчості з керамічним конструктором Candy Shop від "Країна замків та Фортець". Цей унікальний набір, що складається з 630 керамічних цеглинок, не тільки подарує вашому малюку годинник захоплюючого проведення часу, але і стане ідеальним подарунком для розвитку його творчих здібностей.

Високоякісна кераміка та міцне з'єднання цегли з використанням клею ПВА гарантують довговічність та надійність конструктора. Тема набору - магазин солодощів, що дозволяє вашій дитині створити свої власні затишні ласощі. І дивовижна особливість – просто помістіть зібраний конструктор у теплу воду, і ваш маленький будівельник зможе знову втілити свої творчі ідеї.

З конструктором Candy Shop ваша дитина розвине свою фантазію та творчі здібності. Розмір будівлі 175х135х210 мм та рекомендований вік від 5 років роблять цей набір ідеальним вибором для маленьких архітекторів. Однак, пам'ятайте, що через наявність дрібних деталей, конструктор не підходить для дітей віком до 3 років. Порадуйте свою дитину захоплюючим подарунком, замовивши керамічний конструктор Candy Shop зараз! Ваші малюки заслуговують лише на краще!

Характеристики

Вік
Вік 5+
Якості, які розвиваються
Якості, які розвиваються дрібна моторика, фантазія, просторове мислення, історичні та архітектурні пізнання