Цементовоз Черепашка Melissa & Doug (MD6271)


Виробник: Melissa Doug
Модель: MD6271
Наявність: На складі
750
Купити

Опис

Для веселого та кумедного проведення вашої дитини пропонуємо до вашої уваги кумедну і смішну іграшку - цементовоз серії «Черепашка» від торгової марки Melissa & Doug. З такою іграшкою ваш малюк точно не нудьгує.
        Цементовоз виготовлений за всіма європейськими стандартами, він має яскраво-зелений корпус і синього кольору ємність для перемішування цементу, а спереду у іграшки - мила і задерикувата мордочка черепашки.
        З таким подарунком можна влаштувати справжнє будівництво та побудувати багато цікавих будівель, замків та печер. Можна запросити у гру дорослих чи друзів, так буде ще веселіше. Цементовоз виконаний якісно, у нього відсутні гострі кути, він легкий у транспортуванні та не займе багато місця, якщо ви захочете брати його з собою, наприклад, у подорож. Грайте та веселіться разом із забавною та веселою іграшкою від торгової марки Melissa & Doug.
Оригінальна назва: Scootin' Turtle Cement MixerРозмір упаковки: 20,3 х 21,6 х 21,6 смОсновний матеріал: пластикВага в упаковці: 590 гВік від: 2 років

Характеристики

Стать дитини
Стать мальчик
Вік
Вік 2+
Якості, які розвиваються
Якості, які розвиваються сообразительность, внимательность, координация движений, самостоятельность, логическое мышление