Дерев'яна іграшка рамка-вкладиш Годинник Мій день


Виробник: РУДІ
Модель: Der p20
Наявність: На складі
 195  151
Купити

Опис

Годинник дерев'яний час, дати, пори року, погода. Іграшка є ігрове поле, виготовлене з дерева, куди дитині пропонується розставити по порядку на відповідні місця фігури із зображенням цифр від 1 до 12.Рамка-вкладиш розвиває моторику ручок та координацію рухів, сприяє розвитку логічного мислення та пам'яті. Завдяки іграшці малюки познайомляться з годинником, а також вивчить цифри від 1 до 12. Ще малюк навчиться співвідносити елементи та ціле зображення, підбираючи фрагменти за кольором, формою та розміром.
     Іграшка виготовлена з добре обробленої деревини, пофарбованої безпечними фарбами на водній основі Розвиваюча іграшка дозволяє розвинути у дитини з раннього віку дрібної моторики, логіки, посидючості, відчуття кольору та форми.
     За допомогою цієї іграшки ви можете навчити дитину часу, порах року, місяців, дат місяця та погоди в процесі цікавої гри.Ця іграшка розвиває логіку, моторику та розширює словник дитини. У наборі: ігрове поле та 11 елементівВік: від 3 роківРозмір: 21 х 21 смМатеріал: дерево     

Характеристики

Стать дитини
Стать мальчик;девочка
Вік
Вік 3;4;5;6
Якості, які розвиваються
Якості, які розвиваються логическое мышление; зрительная память; координация движений