Дерев'яна іграшка Стукачка, Komarovtoys - kom 315


Виробник: KomarovToys
Модель: kom 315
Наявність: На складі
560
Купити

Опис

Малюкам подобається освоювати різні звуки. Тому хлопці часто барабанять по меблях, маминих каструлях, і по всьому, що трапляється під руку. Це нормальний процес розвитку кожної дитини. Старші дітки вибірково ставляться до вибору імпровізованих музичних інструментів і стукають по них вже осмислено.
       Якщо вашій дитині подобається грати на ксилофоні та перебирати струни гітари, її обов'язково зацікавить гра «Стучалка». Це просто знахідка для маленьких музикантів. Виробляє Стучалку компанія Komarovtoys, яка давно займається розвиваючими дерев'яними іграшками для дітей. Виробник гарантує якість та безпеку використовуваного матеріалу.
       Набір «Стучалка» містить молоточок; 4 дощечки, прикріплені до дерев'яної основи, та 8 цвяхів. Отвори для цвяхів різного діаметру, тому дитині потрібно буде подумати, щоб правильно вибрати отвір. Це добре вплине на розвиток мислення, пам'ять, концентрацію уваги та координацію рухів дитини, а також покращить моторику, влучність та силу удару.
Вік: від 2 роківМатеріал: деревоРозміри: 25х15х10 смКомплектація: платформа, 8 цвяхів, 4 дощечки та молоток.Виробник: Komarovtoys (Україна)Зроблено: Україна

Характеристики

Стать дитини
Стать мальчик;девочка
Вік
Вік 2+
Якості, які розвиваються
Якості, які розвиваються воображение, язык и общение, социальное развитие, мелкая моторика, решение проблем, логика