Дерев'яна іграшка пірамідка Головоломка Гео ХХL, Komarovtoys - kom 340


Виробник: KomarovToys
Модель: kom 340
Наявність: На складі
729
Купити

Опис

Прекрасним подарунком для вашого малюка буде багатофункціональна головоломка «Гео ХХL» української торгової марки KomarovToys. Вона захопить надовго вашого малюка, а також буде неймовірно корисною для його загального розвитку.
       Така цікава іграшка є, у своєму роді, нестандартним варіантом пірамідки та сортера. Вона складається з 28 елементів, різних за фігурою та кольорами. Кожен елемент нанизують на стовпчики основи. Одягти фігурку неправильно у крихти не вийде, адже іграшка сама «контролює» правильність цього процесу. Така особливість дозволить малюку швидше зрозуміти принцип виконання завдання та вивчити геометричні фігури.
       Ця головоломка також познайомить вашого малюка з основними кольорами – жовтим, червоним, синім та зеленим. Вона розвиватиме координацію і спритність рухів, дрібну моторику ручок, адже співвіднести отвори у фігурі і кількість стовпчиків на підставі для маленьких дітей дуже непросто.
       Зроблено деталі такого набору із якісного міцного дерева, що забезпечує іграшці довговічність та безпеку для дитячого здоров'я. Навіть якщо малюк пробуватиме на смак деталі з цього набору, ви можете бути спокійні, адже вони абсолютно нешкідливі та не токсичні.
Вік: від 2 роківМатеріал: деревоРозміри: 37х7, 5х6 смКомплектація: 28 деталей, по 4 кожній фігуріВиробник: Komarovtoys (Україна)Зроблено у: Україна

Характеристики

Стать дитини
Стать мальчик;девочка
Вік
Вік 2+
Якості, які розвиваються
Якості, які розвиваються воображение, язык и общение, социальное развитие, мелкая моторика, решение проблем, логика