Дерев'яні кубики. Склади малюнок Новий Рік, Komarovtoys - kom 612


Виробник: KomarovToys
Модель: kom 612
Наявність: Нет в наличии
121
Купити

Опис

    Дерев'яні кубики - важлива іграшка для маленької дитини. Збираючи кубики з дерева, ваша дитина не тільки отримує задоволення від самостійної гри, але і розвиває дрібну моторику. Це дуже важливо для діток 1-2 років. Оригінальні кубики «Склади малюнок» «Новий Рік» від популярної торгової марки Komarovtoys зроблені з натурального, безпечного для дитячого здоров'я матеріалу - дерева цінних порід. Абсолютно гладкі дерев'яні грані кубиків дозволять грати дитині з задоволенням, без ймовірності поранитися. Зручний розмір дерев'яних кубиків забезпечить абсолютний комфорт.
     Унікальні дерев'яні кубики «Склади малюнок» «Новий Рік» стануть чудовим подарунком улюбленому чаду на зимові свята. Такий дозвілля дуже цікавий: якщо правильно скласти кубики, вийде чудова новорічна картинка, де зображений Дід Мороз з красивим посохом і червоним мішком, який поспішає встигнути рознести подарунки дітям. Барвисті, сучасні кубики-пазли упаковані в красиву і зручну упаковку.
Вік: від 12 місМатеріал: деревоРозміри: 4 кубика 4х4см, упаковки 10х10х4 смКомплектація: 4 кубикаВиробник: Komarovtoys (Україна)Зроблено в: Україна

 

Характеристики

Стать дитини
Стать мальчик;девочка
Вік
Вік 1+
Якості, які розвиваються
Якості, які розвиваються уява, мова і спілкування, соціальний розвиток, дрібна моторика, рішення проблем, логіка