Дерев'яний конструктор кубики Cubika Казкове місто LKM-4 (12367) - cub 12367


Виробник: Cubika
Модель: cub 12367
Наявність: Нет в наличии
194
Купити

Опис

    Конструктор Cubika Казкове місто LKM-4 - це дерев'яний конструктор, що складається з дерев'яних деталей різного кольору, на яких намальовані різні елементи будинку (вікна, двері тощо). На коробці намальовані кілька варіантів збору «будиночків». Іграшка розвиває дрібну моторику, мислення, сприйняття кольорів, уважність.

    Дерев'яні іграшки Cubika - це новий український бренд від виробника м'яких іграшок компанії Левеня.

    В іграшках використовується тільки найякісніші зразки явора ( «Карпатський клен») і бука, які ростуть в екологічно чистому районі Карпат в Івано-Франківській області України. Всі вироби виготовляються на імпортному обладнанні, а при фарбуванні використовується фарба на водній основі, яка зроблена за новітньою німецькою технологією. Вся продукція Cubika сертифікована для дітей від 18 місяців. Іграшки поставляються в красивій коробці сучасного дизайну.

    Іграшки з дерева будуть сприяти розвитку дрібної моторики рук і сенсорного сприйняття у вашої дитини. Завдяки дерев'яним іграшкам можна вивчити форми фігури і кольору, вони не мають багато функцій, в порівнянні з сучасними пластиковими іграшками, що залишає місце для творчості і фантазії дитини. Дерево заряджає своїм «теплом» і енергетикою. Іграшки дуже зносостійкі і, при необхідності, легко миються, а в іграх з друзями і батьками - діти розвивають важливі соціальні функції.

Комплектація: 13 деталей.

Вік: від 1,5 років.

Розміри упаковки: 18 х 25 х 4 см

Бренд: Cubika.

Виробництво: Україна.

Характеристики

Стать дитини
Стать девочка;мальчик
Вік
Вік 18міс+
Якості, які розвиваються
Якості, які розвиваються вивчення геометричних форм, вивчення розмірів, вивчення кольорів, уява, логіка, дрібна моторика ручок, мислення, спостережливість, фантазія