Дерев'яна гра Classic World Мій перший календар - CW 54211


Виробник: Classic World
Модель: CW 54211
Наявність: На складі
489
Купити

Опис

    Барвистий дерев'яний календар і годинник, які виводять навчання на абсолютно новий рівень! Яскраві кольори привернуть увагу вашого малюка. Цей календар є багатофункціональною іграшкою, в якій ваш малюк буде прагнути дізнатися час, місяці, дні, сезон і погоду! Іграшка виконана з натурального дерева, для її виробництва використані безпечні для здоров'я фарби.


Вік: з 3 років.

Виробник: Classic World.


* Відповідає затвердженому переліку засобів навчання та обладнання навчального і загального призначення для навчальних кабінетів початкової школи, в рамках концепції Нової української школи в загальноосвітніх навчальних закладах I ступеня згідно Наказу Міністерства освіти і науки України від 13.07.2017 р .. №1021 та розпорядження Кабінету Міністрів України від 14 грудня 2016 №988-р «Про схвалення Концепції реалізації державної політики у сфері реформування загальної середньої освіти« Нова українська школа на період до 2029 рр.»

Характеристики

Вік
Вік 3+
Якості, які розвиваються
Якості, які розвиваються увага, уява, фантазія, інтелектуальний розвиток, дрібна моторика, власне мислення, емоційне благополуччя